Eveniment-Social

Autobuze noi pentru transportul public. Primaria va achita 3 milioane lei

Publicat: 03 ian. 2016
1

Primaria municipiului Iasi a demarat o procedura privind achizitia unor autobuze pentru transportul public local. Municipalitatea va achizitiona patru autobuze noi cu podea joasa, valoarea contractului fiind de trei milioane lei. Aceste mijloace de transport in comun vor fi achizitionate in baza unui contract derulat prin fonduri guvernamentale, prin Programul National de Dezvoltare Locala (PNDL). Societatea care va castiga contractul va avea termen trei luni de zile pentru a livra cele patru autobuze noi destinate transportului public local. Ofertele pot fi depuse pana la data de 24 februarie, zi in care va avea loc si deschiderea acestora. „Contractul prevede achizitia unui numar de patru autobuze cu podea joasa, valoarea estimata fiind de 3.064.515 lei. Contractul nu va fi impartit pe loturi, locul principal de livrare fiind municipiul Iasi”, se arata in documentatia de participare la aceasta procedura.

Comentarii
  • nu numai ca sunt doar 4…. dar sunt 4 SH-uri …..

   pretul de 728.000 RON bucata tradeaza acest aspect.

   Autobuzele costa cat un duster full option…..

   Orasul Iasi ramane CONTAINERUL Europei pentru mijloacele de transport in comun….

 • Si acest contract il castiga tot patronul de la Unistil ca a am adus autobuze din Olanda pentru primarie, si in aceeasi perioada au aparut aceleasi marci de autobuze la Unistil da erau mai noi decat cele ale primariei.
  Gurile rele spun ca sau oprit pe la Oradea si ca pe acolo sau incurcat documentele autobuzelor si nu mai stiai care-i tanda si care-i manda.

Adauga un comentariu