Magazin

Auzi zgomote in casa? Trimite nevasta. Vezi cati barbati se fac de ras

Publicat: 18 sept. 2013
1
Barbatul este stapan in casa, asa se spune. Mda, asta este parerea celor care habar nu au ca unul din cinci barbati si-ar trimite fericiti sotia sa vada de unde vin zgomotele suspecte din casa, in miez de noapte, pentru ca ei sa se ascunda sub patura, unde pot tremura in voie. Studiul, realizat de un grup de specialisti, a demonstrat ca patru barbati din cinci nu au nimic impotriva faptului ca nevestele sunt mai curajoase decat ei.
Subiectii au povestit ca deseori au fost treziti din somn in timpul noptii de diferite zgomote, fiind convinsi ca locuintele le-au fost sparte de hoti. Daca va imaginati ca s-au inarmat si au pornit in cautarea infractorului va inselati amarnic. Corvoada a cazut pe capul nevestelor, inarmate probabil cu o tigaie.
Mai mult, unii sunt atat de fricosi incat se prefac de minune ca dorm bustean, doar doar se incumeta sotia sa verifice. Din fericire, acestia au curajul sa recunoasca faptul ca sotiile sunt mai curajoase decat ei. Pentru femei, insa, curajul vine cu un pret: 11 nopti nedormite pe luna, comparativ cu 8 nedormite in cazul barbatilor. Desi intunericul face totul sa para amenintator, cauzele zgomotelor care dau fiori sunt cat se poate de banale: tunete, ploaie, alarmele masinilor, telefoane sau pisici care se bat.
Studiul arata ca doua treimi din femeile chestionate si peste jumatate dintre barbati si-au format obiceiul de a verifica incuietorile de la usi si ferestre, insa 44% dintre femei si 28% dintre barbati prefera sa stea in pat, desi sunt ingrijorati ca au uitat usa deschisa. Mai mult, unul din cinci cupluri alunga sigur hotii, partenerii lansand o cearta pe cinste referitoare la cel care ar trebui sa arunce o privire.




Adauga un comentariu