Local

Bataie de la Ruginoasa nu a mai fost bataie – FOTO VIDEO

Publicat: 31 dec. 2010

Traditionala confruntare dintre cetele de valeni si deleni din comuna Ruginoasa nu a mai avut loc anul acesta. Mascatii din vale au castigat prin „neprezentare” pentru ca ceata de deleni nu a venit pe terenul neutru unde ar fi trebuit sa aibe loc confruntarea.

Cum in ultimele doua dati delenii i-au atras pe terenul lor pe valeni si au invins, de aceasta data mascatii din vale nu au mai cazut in plasa si au astepta pe terenul neutru.

Mii de persoane au asteptat confruntarea inca de la primele ore ale diminetii pe un ger napraznic.loading...

Comentarii
  • cum e domnul ziarist? in zadar ma chinui eu sa-ti ex ca mai citite ar fi art d-tra daca scriei de militianul ionel moraru, dacat de bataie, cel care a distrus comuna, a angajat toate fetele batrane la primarie, a desf libraria, a facut multe crasme…………………..d-n ziarist cauta art importante nu bataie ca asta este rasuflata.

  • oare cand vor intelege si retardatii din Ruginoasa ca aceasta „traditie”, nu este decat un exemplu de primitivism, o posibilitate de a duce alcolismul pe noi culmi, respectiv acela de orgie bahica colectiva. Betivanilor !!!!!!!

  • Doamne …ce antropoizi !! americanii au urcat pe luna si ei tot la bata au ramas. Ce inapoiati!! sa nu ne mai vada altii ca nu ne mai da nici apa . maitrece si trenul prin acea lakalitata plina de tantalai.. Skava Doomnului xa lokuiesc la Todiresti si nu akolo..Sunt doar 10 km distanta dar macar nu stau intre pinguinii aia in bikini…

Adauga un comentariu