Telefoane mobile

BlackBerry va lansa anul acesta inca doua telefoane cu Android, mai ieftine decat modelul actual

Publicat: 11 apr. 2016

Lansat in ultima parte a anului 2015, BlackBerry PRIV, primul telefon cu Android din oferta companiei avut parte de vanzari modeste, franate de pretul sau mult prea ridicat.

Nedescurajat de parcursul avut, CEO-ul John Chen dezvaluie ca BlackBerry va diversifica oferta de terminale bazate pe Android cu doua noi produse, incadrate la gama mid-range si oferite cu preturi accesibile unui public mai larg.

In ce priveste BlackBerry PRIV, smartphone-ul adresat in primul rand clientilor din mediul de afaceri s-a dovedit prea scump pentru vanzarea in masa, reducerea pretului de la 700 la 650 dolari fiind pana la urma insuficienta pentru a face produsul mai atractiv.

Adresata unei categorii de cumparatori cu posibilitati financiare ceva mai reduse, noua oferta de telefoane BlackBerry cu sistem Android va avea preturi de nivel mid-range, situate intre 300 si 400 dolari. Potrivit CEO-ului John Chen, doar unul dintre telefoanele nou lansate va mai avea tastatura hardware, al doilea fiind un smartphone full-touch obisnuit.loading...

Adauga un comentariu