Magazin

Catalin Botezatu, despre relatia Zinei Dumitrescu cu fiul ei. Nu  s-a mai spus pana acum

Publicat: 03 apr. 2019
1

Catalin Botezatu vorbeste despre relatia pe care Zina Dumitrescu o avea cu fiul sau, Catalin Negreanu, dar si cum stateau lucrurile intre cei doi avand in vedere ca au aparut informatii potrivit carora exista o anumita rivalitate.

Iata cat trebuie sa achite fiul Zinei Dumitrescu azilului unde a trait creatoarea de moda

"Niciodata nu au existat invidii intre mine si Catalin Negreanu! Din contra, pe vremea cand lucram amandoi ca manechini, eram foarte buni prieteni, apoi, ne-am mai intanit accidental de cateva ori si ne-am purtat ca niste oameni civilizati! Nu stiu daca Zina vorbea mai mult despre mine, poate chiar si in fata lui, cu un scop anume, cred ca o facea sa il motiveze, nicidecum din alte motive. Iar in ceea ce ma priveste, se mandrea efectiv cu mine, de cine sunt, de realizarile mele, se mandrea cu faptul ca eu am ajuns foarte sus. In ultima perioada, ea se lasase de moda si era normal ca privea ca un spectator! Sincer, pe mine ma vedea ca pe un om cu care lucrase, o persoana pe care ea isi pusese o amprenta pozitiva si normal ca asta era poate satisfactia sa!", a declarat Catalin Botezatu pentru WOWbiz.ro.

De asemenea, Catalin Botezatu spune numai lucruri pozitive despre fiul Zinei Dumitrescu. "Nu cred Zina si-ar fi dorit sa loveasca in Catalin, fiul ei natural, pe care il iubea enorm, prin mine. Niciodata! Repet, poate ma dadea ca exemplu doar ca sa il motiveze putin! Atat! Am spus-o si o spun, Catalin este un baiat minunat, il respect, indiferent ce s-a intamplat acum si il voi respecta si in viitor, datorita mamei Zina, pardon doamnei Zinei, ii spun asa sa nu se mai interpreteze! Daca vreodata va avea nevoie de ajutorul meu, il va avea fara sa ma gandesc la ce o sa interpreteze lumea sau la ce s-a intamplat zilele acestea", a conchis creatorul de moda.

Reactia lui Catalin Botezatu vine dupa ce Marina Almasan a scris un editorial in care afirma ca baiatul Zinei Dumitrescu era gelos pe designer pentru ca Zina parea sa il iubeasca mai mult si acesta ar fi fost, in mod indirect, vinovat de ruptura relatiei dintre creatoarea de moda si fiul sau, Catalin Negreanu.

Adauga un comentariu