Actualitate

Catalin Ivan este din ce in ce mai disperat. Ahtiat dupa banii de la Bruxelles, isi cauta un alt partid care sa il bage in seama

Publicat: 12 oct. 2018
1

Dat afara din PSD, Catalin Ivan isi cauta cu disperare un alt partid cu care sa porneasca de la zero. Agitatia e cu atat mai mare cu cat Ivan vrea cu orice pret sa prinda un nou ciolan de ros, dupa o perioada in care nu a facut nimic concret pentru Iasi sau pentru Romania in Parlamentul European.

Citeste si: Liderul social-democratilor din Parlamentul European l-a "urechit" pe teribilistul Catalin Ivan. Iata intreaga intamplare

"Dupa multi ani de rataciri pe drumuri gresite, ezitari, indoieli, incercari si renuntari, a venit momentul sa pornesc pe un nou drum, sa-mi asum noi responsabilitati intr-un proiect construit de la zero, alaturi de oameni noi, curati, cu viziune si dragoste de tara, competenti si foarte apreciati in domeniile in care activeaza", a scris Catalin Ivan pe pagina sa de Facebook.
Comentarii
  • ca in vorba romaneasca: cand a fost prost, atunci cand a ales PSD (cand a ratacit, ezitat…) sau acum cand o ia de la zero? sigur a fost prost odata…ori atunci …ori acum…. Asa ca: de ce s-ar astepta ca oamenii sa mai creada un PROST, fudul si ingrat asa cum e el?

Adauga un comentariu