Scena artistica din Romania

Cum a ajuns Bebe Cotimanis la mana fostei sotii. A parasit-o acum doi ani, dar viata i-a readus impreuna

Publicat: 04 oct. 2019

Si-au spus ”Adio!” in urma cu aproape doi ani, insa iata ca actorul Constantin (Bebe) Cotimanis, cunoscut si din „Vlad”, s-a reintalnit pe platourile de filmare ale peliculei „Intre chin si amin” cu fosta sotie, make-up artistul Florina Marcuta. Ea ne-a povestit despre machiajul special facut actorilor pentru scenele dure de la Jilava, unde au avut loc filmarile.

Regizorul Toma Enache a apelat pentru filmul sau, „Intre chin si amin”, in care Bebe Cotimanis (64 de ani) interpreteaza rolul principal, cel al comandantului Ciumau, la fosta sotie a acestuia, make-up artist Florina Marcuta (50 de ani).

Bebe si Florina s-au despartit in urma cu doi ani, insa asta nu ii impiedica sa se comporte ca doi profesionisti: ”Machiajul lui Bebe a fost facut de mine si a durat doar 20 de minute. Suntem prieteni acum, ne-am impacat. I-am facut o «taietura» care, spre finalul filmului, trebuia sa apara ca o cicatrice. Am lucrat foarte bine impreuna, ne-am comportat ca doi colegi de platou si ne-am vazut fiecare de «rolurile» noastre. De atunci, nu s-a mai ivit ocazia sa colaboram”, ne-a spus Florina.

La aceasta productie a lucrat si fiul lor, Matei, ca fotograf: „Majoritatea pozelor de pe site-ul filmului sunt facute de el, am lucrat in familie”, a mai adaugat ea. Florina a muncit enorm: ”Filmarile pentru aceasta productie au avut loc in perioada august-septembrie 2018. M-au tinut 30 de zile la Jilava, mi-au luat toate fardurile, genele false si gliterele si tot ce inseamna produsele pentru fashion si mi-au pus in brate sangele artificial si latex. Imi lua 2-3 ore sa-i machiez si faceam 3 personaje pe zi. 

M-am documentat, am citit mult inainte despre «Fenomenul Pitesti», iar conceptul efectelor speciale a fost in totalitate al meu. Pentru a fi cat mai reale, am incercat sa intru in pielea personajelor, sa le simt durerea. Nu a fost usor, caci te incarcai negativ. E solicitant acest tip de efecte speciale, trebuie sa cunosti nu doar tehnicile de machiaj, ci si structura si anatomia pielii. Sper ca lumea sa vina si sa vada filmul, sa placa publicului. M-am depasit, m-am documentat si cred ca am reusit sa conturez fiecare personaj in parte”. 

Florina Marcuta si Bebe Cotimanis au fost impreuna 17 ani, insa in 2018, ea a aflat ca e inselata si s-a despartit de actor. Cei doi au impruena un baiat de 18 ani, Matei. Cotimanis si-a gasit linistea sufleteasca in bratele colegei de scena Iulia Dumitru, actrita la Teatrul „Alexandru Davila” din Pitesti. Ei s-au mutat impreuna si joaca in piesa „Old Love”. loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit