Magazin

Dezvalurile unei foste eleve a lui Klaus Iohannis: „Era un om sobru, autoritar”

Publicat: 25 nov. 2014
1
Romania a trecut de la un presedinte “marinar”, la un „profesor”. Click! a incercat sa afle ce fel de dascal, asa cum prefera singur sa se intituleze, a fost Iohannis in cei 14 ani cat a predat la scoli si licee din judetul Sibiu.

Citeste si: Cine ii va locul lui Iohannis la conducerea Sibiului

E greu sa dai de elevii lui Iohannis. Cine absolva Brukenthal-ul, de regula, pleaca imediat in Germania si lasa Sibiul in spate. Nimeni nu se chinuieste degeaba sa invete in aceasta limba grea, matematica sau chimia, multi fara sa fie neaparat etnici germani. Andreea Fusle e una dintre putinele care a ramas in orasul sau ardelenesc. A studiat literele, la sectia germana-engleza, si e delegat in relatia Forumului Democrat al Germanilor din Romania cu Inspectoratul Scolar Judetean.

Citeste si: Klaus Iohnannis, despre EUTANASIEREA cainilor comunitari

In liceu, Andreea a luat lectii de Fizica chiar de la Iohannis. „Era un om sobru, autoritar, dar nu deborda de duritate, asa cum ar putea parea. Ne mai scotea afara de la ore daca faceam galagie, dar limbajul era mai mult ca o invitatie, decat ca un repros. Nu s-a enervat niciodata pe noi, desi nu toti eram buni la Fizica. Era foarte corect. Nu umfla notele, dar nici nu te pedepsea inutil. Cat luai, atat meritai. Nimeni nu i-a contestat vreodata vreo lucrare de control. Mie nu prea mi-a dat sub 8, dar nici peste 9. Astea erau notele mele”, isi aduce amintea Andreea Fusle.
Adauga un comentariu