Eveniment-Social

Femeia moarta la Baiceni nu a fost lovita de sot

Publicat: 13 nov. 2011

Primele indicii in ceea ce priveste moartea suspecta a unei femei din satul Baiceni, comuna Todiresti, arata ca echimozele descoperite pe corpul ei au fost produse prin cadere, dupa cum afirma anchetatorii.

Reamintim ca Mariana Bechir, de 46 ani, locuia impreuna cu sotul sau si ambii erau clienti fideli ai bauturilor alcoolice. Vineri, ea a fost gasita decedata in casa. Din cauza mai multor echimoze, anchetatorii au emis ipoteza ca decesul ar fi putut surveni in urma unor lovituri. La momentul respectiv, sotul era principalul suspect, mai ales ca vecinii povesteau ca barbatul obisnuia sa o bata in special dupa ce se imbatau. „Pacienta prezenta o echimoza toracica anterioara si posterioara, echimoza oculara, sange in cavitatea bucala si secretii abundente”, a preciza vineri doctorul Adrian Pasat, de la Serviciul de Ambulanta Pascani. „Oficial nu am primit raspunsul de la Institutul de Medicina Legala, urmand ca acest lucru sa fie facut in aceste zile. Dar, din discutiile purtate cu doctorii, s-a ajuns la o prima concluzie. Leziunile pe care femeia le avea au fost provocate prin cadere, mai ales ca obisnuia sa consume alcool. Ipoteza ca ar fi decedat din cauza unor lovituri aplicate de sot a cazut”, a declarat Tiberiu Dogaru, sef adjunct al Politiei Municipiului Pascani.

Doctorii de la Institutul de Medicina Legala Iasi (IML) vor face cunoscut rezultatul necropsiei abia in urmatoarele zileloading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit