National

Galati: Barbat injunghiat de catre doi tineri

Publicat: 01 aug. 2016
1
Doi tineri din Galati au injunghiat un barbat in zona abdomenului, in timp ce se aflau intr-un autobuz, dupa ce victima a avut un conflict verbal cu acestia.
Cei doi baieti in varsta de 17 ani, respectiv 18 ani au fost retinuti, in acest caz intocmindu-se dosar de lovire sau alte violente. Minorul de 17 ani a fost arestat preventiv pe o durata de 30 zile pentru savarsirea infractiunii de tentativa de omor, iar tanarul de 18 ani s-a ales cu arest la domiciliu, dupa injunghierea barbatului intr-un autobuz pentru savarsirea infractiunii de complicitate la tentativa de omor.
Vezi si: Un galatean a fost prins conducand fara permis

Potrivit comunicatului de presa transmis de Inspectoratul Judetean de Politie (IJP) Galati, politistii au fost sesizati, in urma cu zece zile, despre faptul ca la Spitalul Judetean Galati a fost internat un barbat de 36 ani din Galati, care prezenta o plaga injunghiata in zona abdomenului. In urma cercetarilor, s-a constatat ca in aceeasi zi, in timp ce se deplasa cu autobuzul, victima, in urma unui conflict verbal cu doi tineri, a fost injunghiata cu un cutit de catre unul din acestia in zona abdomenului, in acest caz intocmindu-se dosar de lovire sau alte violente.

Adauga un comentariu