News Flash:

Ghid Turism BUNA ZIUA Iasi - Restaurantul subacvatic

18 Septembrie 2009
591 Vizualizari | 0 Comentarii
Facand parte din lantul hotelier Hilton Maldive Resort and Spa, restaurantul Ithaa s-a bucurat inca de la deschidere, 15 aprilie 2005, de succes in randul turistilor prezenti in Rangalifinolhu, Insulele Maldive. Fuziunea dintre bucataria insulelor Maldive, bucatele occidentale si influentele asiatice constituie atractia culinara a restaurantului Ithaa. Ineditul local este situat la 4,5 m sub nivelul Oceanului Indian si e inconjurat de un recif de corali, privelistea ce poate fi admirata, in timp ce savurezi o cina intr-un ambient placut, nu se poate compara cu nimic. Pentru a ajunge in restaurantul subacvativ trebuie sa strabati un podet de lemn ce face legatura cu restaurantul de deasupra, Grill Sunset, insa cele 14 locuri disponibile vor face cina dumneavoastra cat mai placuta, linistita si inedita cu putinta. In privinta bauturilor din Maldive, puteti alege dintr-o gama variata de ceaiuri, inclusiv Ceai Sai si Ceai cu plante si ierburi din insulele Maldive. In ceea ce privesc delicatesele reci, puteti alege intre spate de miel uscat cu Tahini si seminte de susan, somon uscat si afumat asezonat cu branza de vaca cu lamaie si maioneza Wasabi sau homari cu chili si lamaie in sos de rosii.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Site-ul bzi.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Mica publicitate

© 2017 - BZI.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1672 (s) | 24 queries | Mysql time :0.042376 (s)