Stiri si curiozitati

Gigi Becali isi marita fiica cea mare si nu se uita la bani: „Sunt in bucurie de o saptamana”

Publicat: 17 mai 2019
3

Gigi Becali va deveni socru pentru prima data, caci fiica sa cea mare, Teodora, se marita in aceasta toamna. Latifundiarul din Pipera nu se uita la bani si vrea sa-i organizeze o nunta ca-n povesti. A scos din buzunar 20.000 de euro pentru a convinge niste miri sa renunte la formatia pe care o arvunisera si pe care fiica lui si-a dorit-o si ea la petrecere.

Nunta va fi mare, cu multa lume bune, la petrecere fiind vorba de nu mai putin de 700 de invitati. 

„E adevarat ca in octombrie o sa facem nunta. In Bucuresti o facem. Mai multe nu vreau sa spun, ca nu doresc ei si vreau sa le fac pe plac. Eu i-am zis Teodorei: tata, faci ce vrei, nu ma mai intereseaza. Cat ai stat la mine in casa ai fost cu mine, ai facut ce ai vrut. Dar am incredere ca va face numai bine”, a declarat Gigi Becali, potrivit telekomsport.ro.

Gigi Becali, incantat de familia bogata a viitorului ginere

Viitorul sot al Teodorei Becali este si el machidon si provine dintr-o familie instarita. I se spune Printisorul din Dobroesti si a reusit sa-l cucereasca pe "tata socru", Gigi Becali aratandu-se chiar incantat de alegerea fiicei sale. 

„Are peste 1,85 m, asa cum imi place mie. Sunt si ei oameni avuti. E o familie curata, frumoasa si asta ma bucura si mai mult. Sunt in bucurie de o saptamana. Traiesc bucuria asta de cand i-am cunoscut familia. Bine, ei i-a dat inelul mai de mult. Ei au primit binecuvantarea si de la un episcop”,  a mai spus Becali.

Adauga un comentariu