Magazin

Giorgiana, prima reactie dupa ce sotul ei, Dragos Birligea, s-a sinucis

Publicat: 25 mai 2019
1

Giorgiana, fosta sotie a lui Dragos Birligea, si-a povestit drama. A plecat din tara pentru ca s-a temut pentru viata ei. Barbatul, condamnat pentru tentativa de omor dupa ce a provocat un accident rutier, in urma caruia femeia a fost la un pas sa-si piarda viata, s-a sinucis intr-o locuinta din Capitala.

„Traiesc un mixt de sentimente pe care nu pot sa le descriu. Acum sunt cu adevarat libera, nu ma mai tem ca voi putea fi ucisa. E o eliberare psihica. Nu trebuie sa ma mai uit peste umar sa vad daca (Dragos Birligea – n.r.) este in spatele meu. Dar moartea lui Dragos nu ma bucura, nu poate sa ma bucure chiar daca mi-a facut foarte mult rau. Este un soc urias, aproape ca nu-mi vine sa cred”, a spus Giorgiana potrivit libertatea.ro.

Giorgiana a povestit ca a sunat-o o persoana de incredere si i-a spus fara ocolisuri ca Dragos Birligea s-a sinucis. Dupa ce a aflat de moartea brutala a fostului ei sot, si-a amintit si de zecile de apeluri telefonice pe care le-a primit de la Birligea din momentul in care barbatul a iesit din penitenciar, dupa 15 luni de detentie.

„A tot incercat sa se impace cu mine. Imi trimitea tot felul de mesaje «dulci», mieroase, sa ma intorc la el, cu tot cu copil. Dupa tot ce patimisem de la el… Daca eram acolo, in casa cu el, acum eram morti si eu, si copilul.

Ne omora pe amandoi si se sinucidea, sunt sigura. A cedat complet si nu s-a lasat ajutat. Viata l-a dus intr-o directie gresita. Anturajele, datoriile, teama ca ar putea ajunge iar la puscarie, faptul ca, dintr-o data, a ramas singur”, a mai spus Giorgiana.

Femeia spune ca Dragos Barligea a mai avut doua tentative de suicid. O data si-ar fi taiat venele, iar a doua oara s-ar fi lovit cu violenta cu o sticla in cap in timpul unor accese de furie cauzate de consumul de droguri, dar si de starea tensionata produsa de o certuri conjugale. „Ma batea pe mine, dar m-a lasat brusc in pace si si-a taiat venele”, isi aminteste Giorgiana. Ea spune ca nu se grabeste sa revina in tara, chiar daca acum nu mai are de ce sa se teama, ci va ramane in strainatate pana cand isi va reveni psihic. „Voi mai sta ceva timp aici. Trebuie sa-mi revin din punct de vedere psihic, pentru ca viata mea a fost un continuu soc. Acum vine si moartea lui Dragos. Singurul ajutor pe care il pot da familiei lui este un mic sprijin financiar, nimic mai mult”, a adaugat femeia.

Adauga un comentariu