Magazin

In ce luna, zi si ora din an sunt pierdute cele mai multe telefoane mobile

Publicat: 03 dec. 2013

Indiferent de cat de ciudat ar parea se pare ca exista un moment in an in care sunt pierdute mai multe telefoane mobile decat in restul anului.

Potrivit Mashable, cele mai multe gadget-uri sunt ratacite in Decembrie, in zilele de sambata, la ora 18.00.

Studiul a fost facut in Marea Britanie de catre compania Mozy. Din cei 3500 de intervievati, cei mai multi au explicat faptul ca din cauza aglomeratiei si a goanei dupa cadouri le este greu sa retina tot ce fac cu lucrurile pe care le cara dupa ei.

Chiar daca o parte din respondenti au precizat ca in perioada mentionata anterior au pierdut elemente precum bijuterii si chei, se pare ca in luna decembrie, sambata seara, este de asemenea si momentul in care sunt pierdute cele mai multe smartphone-uri.

Aceste terminale reprezinta 35% din toate obiectele pierdute in intreaga lume de catre barbati, in timp ce la femei telefoanele ating un procent de 25%.

Un rezultat interesant al studiului este faptul ca diferentele regionale influenteaza obiectele pe care le pierdem. De exemplu, americanii sunt mai predispusi sa isi piarda laptop-ul, in timp ce nemtii sunt de patru ori mai predispusi sa isi piarda cheile.loading...

Adauga un comentariu