National

In locul fostului orfelinat va ramane un teren gol

Publicat: 10 iun. 2011

Demolarea fostului orfelinat, situat intre noul sediu al Parchetului de pe langa Judecatoria Pascani si Scoala „Iordache Cantacuzino”, din cauza starii avansate de degradare in care se afla cladirea, este in prag de finalizare. Mai mult ca sigur spatiul respectiv va ramane pustiu si asta deoarece, pana la ora actuala, cei de la primarie nu au nici o idee privind utilizarea terenului respectiv intr-un anumit scop. „Initial se dorea ca pe acel spatiu sa se faca un centru de afaceri. Dar costurile privind realizarea acestui obiectiv se ridica la o suma destul de mare, iar la buget nu sunt bani si nici nu a fost cuprins pe lista de investitie. Nu stim ce vom face pe acel teren. Era bine daca pe acel spatiu se construia de la bun inceput catedrala. Dar, de acum, nu mai avem ce face. Vom intreba si consilierii locali si vom vedea la ce va fi folosit”, a declarat viceprimarul Ioan Ionita.
Conform acestuia, materialele ramase din demolarea cladirii si care mai pot fi refolosite pentru constructii sunt inventariate si depozitate de cei de la Gospodaria Comunala „Urmeaza ca dupa inventarierea tuturor materialelor sa venim cu o situatie in Consiliul Local si, prin aprobarea unei hotarari, ele vor fi acordate in mod gratuit persoanelor care se confrunta cu probleme sociale.”loading...

Comentarii
  • Ok, sa pun intrebarea atlfel. Considerati dumneavoastra ca cei 5*00 de elevi trebui verificati prin intermediul unor examene impuse de facultati sau sa se organizeze in continuare concursul de admitere numai pe baza dosarelor?

Adauga un comentariu