Gadgeturi

LG aduce la CES 2014 o noua tableta cu tastatura slider, un Ultra PC si un AIO cu valente de TV

Publicat: 01 ian. 2014

Sud-coreenii de la LG vor prezenta in cadrul expozitiei de electronice de la Las Vegas, CES 2014, ce debuteaza in 7 ianuarie, si doua noi portabile Windows 8 si un PC All-in-One performant.

Noua tableta cu tastatura slider va dispune de un display tactil de 11,6 inci si va rula cel mai recent sistem de operare al Microsoft.

Ultra PC-ul LG ce isi va face aparitia la CES 2014 va fi si el o versiune imbunatatita a seriei de ultrabook-uri prezentate la inceputul acestui an si va rula Windows 8, pe un display de 13 inci.

Ultra PC-ul va avea o greutate de 980 de grame si o grosime de doar 13,6 mm. Noul ultrabook LG va dispune de procesoare Intel Core i5 (Haswell) si va veni in doua variante de stocare, cu SSD-uri de 128GB sau 256GB.

Noul AIO LG pe care compania l-a pregatit pentru CES 2014 va aduce o nouatate importanta, si anume va dispune de functionalitate dubla, PC All-in-One si TV, fara sa fie nevoie de repornirea device-ului pentru comutarea intre cele doua moduri de utilizare.

LG nu a facut publice deocamdata specificatiile hardware ale noului PC-TV AIO, dar vom afla toate detaliile peste aproximativ o saptamana.

 loading...

Adauga un comentariu