National

Moment BIZAR cu Lavinia Sandru, dupa noua LOVITURA primita de sotul ei, Darius Valcov

Publicat: 25 mart. 2015
Emisiunea Laviniei Sandru de la Realitatea Tv, programata la 18:30, nu a mai fost difuzata marti, in ziua cand procurorii au emis o noua cerere de arestare pe numele sotului sau, fostul ministru de Finante, Darius Valcov. Intervalul orar rezervat emisiunii fostului parlamentar a fost umplut cu programul „Ambasador Romania”, difuzat de regula duminica.
In schimb, Lavinia Sandru a fost invitata in emisiunea „Prime Time News”, care succede in cursul saptamanii emisiunea fostului membru UNPR. Ea si moderatoarea au discutat despre subiecte precum rolul Romaniei in NATO sau situatia de la CNA, dar nu si despre cazul sotului sau, Darius Valcov, in dosarul caruia procurorii au extins cercetarile.
Intr-o editie de saptamana trecuta a emisiunii sale, Lavinia Sandru a sustinut un discurs emotionant despre perioada sensibila prin care trece familia sa. Sandru a precizat atunci ca nu va evita acest subiect de interes public din motive deontologice.


loading...

Comentarii
  • Få boarfå! Faci si tu la fel ca Udrea cå nu a stiut nimic de afacerile borfasului tåu si de unde au venit lingourile, tablourile si bani(malaiu) sictir boarfå de tomberon!

  • I se rupe ei de sot. Spera sa-l „lege” pe el si ea sa ramana cu averea. Ca doar nu l-a luat sa o duca rau. Dupa ce „intra” el, o consoleaza Gusa……sa ne lase.

Adauga un comentariu