Fotbal extern

Mutu a reusit o dubla pentru Cesena

Publicat: 15 ian. 2012

Adrian Mutu a inscris doua goluri, duminica, pentru Cesena, in partida pe care „calutii de mare” au castigat-o cu 3-1 impotriva celor de la  Novara. Mutu s-a accidentat apoi destul grav, fiind faultat in suprafata de pedeapsa.
„Briliantul” a deschis scorul pentru Cesena in minutul 20 cu o reluare din trei metri, dupa ce portarul celor de la Novara a respins in fata.

Pentru Mutu, acesta a fost golul cu numarul 100 pe care l-a inscris in Serie A, motiv pentru care romanul a sarbatorit cu un tricou prin care scotea in evidenta acest lucru.

De asemenea, in minutul 39, Mutu a transformat fara emotii o lovitura de la 11 metri.

Prin cele doua goluri de duminica, Mutu are 6 goluri in 15 meciuri in tricoul celor de la Cesena.

„Briliantul” a contribuit si la golul cu numarul trei al celor de la Cesena, reusit in finalul primei reprize, trimitand centrarea din care Rinaudo a reluat in propria plasa.

Mutu si-a aratat din nou clasa in minutul 62, cand a driblat tot ce a intalnit in cale, a patruns in careu si a fost oprit printr-o interventie urata cu tapla. Arbitrul a acordat penalty, insa Candreva a ratat. Mutu se afla in spatele portii, primea ingrijiri medicale, dar chiar si asa i-a aruncat o privire urata lui Candreva.

Aceasta faza i-a fost fatala lui Mutu, care nu a mai putut continua meciul, iar Arrigoni a fost nevoit sa il inlocuiasca.loading...

Adauga un comentariu