Jocuri

Nou joc Star Wars de la Electronic Arts si Respawn Entertainment

Publicat: 08 mai 2016

Dupa cum stim deja, Electronic Arts a primit acordul din partea celor de la Disney pentru a produce jocuri video din seria Star Wars. Zis si facut: Star Wars Battlefront a fost lansat in toamna anului trecut, bucurandu-se de un succes imens, cu peste 11 milioane de exemplare comercializate pana in prezent (conform VGChartz); de asemenea, a fost confirmat faptul ca Visceral Games (studioul din spatele seriei Dead Space), impreuna cu Amy Hennig (seria Legacy of Kain, seria Uncharted), lucreaza la un nou titlu action/adventure in universul Star Wars.

Ei bine, prin vocea lui Patrick Söderlund, vicepresedinte executiv al EA Studios, publisher-ul a confirmat ca studioul Respawn Entertainment (Titanfall) lucreaza la randul sau la un nou titlu third person action/adventure in universul Star Wars. Echipa de productie a acestui joc este condusa de Stig Asmussen, nimeni altul decat game director-ul din spatele extrem de spectaculosului God of War III. Noul joc Star Wars de la Respawn Entertainment urmeaza sa fie realizat folosind motorul grafic Unreal Engine 4.

Astfel, Respawn Entertainment se alatura celorlalte studiouri din cadrul Electronic Arts care lucreaza la titluri din franciza Star Wars: Visceral Games, DICE, Capital Games, BioWare si Motive.loading...

Adauga un comentariu