Actualitate

O adolescenta a pus baietii sa-i violeze prietena

Publicat: 16 nov. 2011
1

@ Desi pare greu de crezut, o adolescenta de 17 ani a convins doi baieti sa-i violeze o prietena mai veche @ Victima de 15 ani a fost bagata sub un pod din Tudor Vladimirescu @ Un copil de doar 13 ani a violat-o si el pe tanara @ Judecatorii au condamnat-o ieri pe adolescenta care a instigat la viol

O adolescenta de 17 ani a fost condamnata ieri de magistratii de la Judecatoria Iasi la o pedeapsa de un an si zece luni de inchisoare pentru ca a pus doi baieti sa-i violeze o prietena. Partea socanta a acestui dosar nu se opreste aici: unul dintre baieti avea doar 13 ani in momentul comiterii faptei. Se pare ca acesta a fost extrem de agresiv cu victima. Nu a putut fi tras la raspundere pentru ca atunci avea mai putin de 14 ani. Alaturi de Cecilia Andrei, ieri, judecatorii l-au condamnat si pe Daniel Mihai Sotir, de 21 ani, la executarea unei pedepse de doi ani si noua luni de detentie. Cei trei sunt cersetori.

Cecilia Andrei o stia de mai multi ani pe victima, iar in ziua violului, la sfarsitul lunii mai 2008, i-a cerut sa mearga cu ei la cersit. Pentru ca fata de 15 ani a refuzat, acest lucru a enervat-o, iar drept razbunare i-a pus pe baieti sa o violeze. Evenimentul s-a petrecut noaptea, in jurul orei 22.30. Victima a fost in vizita la niste rude si s-a intalnit cu agresorii in zona Metalurgiei. Si atunci a refuzat sa mearga cu ei la cersit si si-a continuat drumul spre casa. Numai ca, in zona podului peste Bahlui din Tudor Vladimirescu, boschetarii au luat-o la bataie pe copila de 15 ani, dupa care au bagat-o sub pod. Cecilia Andrei a lovit-o si ea de cateva ori pentru ca baietii nu reuseau sa o coboare sub pod. Anchetatorii sustin ca Mihai Sotir a dezbracat-o, a imobilizat-o si a intretinut cu ea un raport sexual normal. In tot acest timp, Cecilia Andrei a tinut-o de umeri. Apoi a venit randul minorului sa faca sex cu victima. Violatorii au fost prinsi in flagrant de o patrula a politiei, care se afla in zona, care auzise tipetele fetei. Agresorii au incercat sa fuga, insa au fost prinsi destul de repede. Copila a avut nevoie de cinci zile de ingrijiri medicale ca urmare a leziunilor suferite. Medicii legisti au constatat si existenta agresiunii in zona genitala. Cecilia Andrei a fost judecata pentru complicitate la viol.

Adauga un comentariu