Fotbal intern

O noua ciocnire Porumboiu-Craciunescu

Publicat: 16 ian. 2012

Asa cum preconizasera mai multi oameni din fotbal dupa ce Ion Craciunescu a fost reinstalat în functia de sef al CCA, relatia dintre Adrian Porumboiu si Craciunescu se subrezeste pe zi ce trece. La Fotbal Club, de la DigiSport, între cei doi a avut loc un nou conflict verbal.

Ion Craciunescu:
– Chiar o iei pe cîmp? Si de dimineata, si acum…
Adrian Porumboiu:
– Pe cîmp esti tu, Ioane!
– Sper sa revina acel Ion pe care îl stiu eu.
Ion Craciunescu:
– FRF te fura, LPF te fura, arbitrii te fura.

Acesta este doar finalul unui dialog în care cei doi s-au chinuit sa pastreze un calm aparent.

Inainte, Adrian Porumboiu confirmase si de fata cu Craciunescu, aflat în studioul DigiSport, ce spusese la GSPTV zilele trecute: „greselile din tur au fost directionate de un sef anume, un arbitru activ, care e un lider incontestabil la magarii. Craciunescu stie lucrurile astea si, culmea, i-a delegat exact pe cei cu trasee la echipele pe care le stia. Craciunescu mi le-a spus pe toate, poate exista niste stenograme”.
Acum, Porumboiu a mers mai departe si a dat nume. „Ioane, cînd nu erai presedinte la CCA erai si tu de aceeasi parere cu mine, ca exista arbitri cu radacini, cu trasee. Kovacs, Hategan, Balaj. Despre Balaj se stie ca e omul CFR-ului, ca are legaturi cu Paszkany”. „Esti sigur ca ai vorbit cu mine, Adriane? Poate vorbeai cu Avram!”, a parat Craciunescu.

Finalul emisiunii a oprit seria de dezvaluiri pe care Porumboiu parea decis sa le faca. Spre seara, în emisiunea Fanatik Show, Porumboiu a continuat discutia despre situatia lui Craciunescu în fruntea Comisiei Centrale ale Arbitrilor si crede ca fostul sau coleg chiar poate schimba în bine fotbalul romanesc: „Craciunescu poate schimba ceva în fotbalul romanesc. Sa-i dea pe toti afara, ca le stie drumurile fiecaruia. Nu sa îi trimita pe aceleasi cai. Sa faca o curatenie si sa ramîna cu arbitrii tineri. El nu are curaj sa faca asta. Arbitrul este doar un slujitor al regulilor jocului, atît!”.loading...

Adauga un comentariu