Software & Hardware

O noua eroare importanta in iOS 8. Cum poate fi rezolvata

Publicat: 01 dec. 2014
5

 Voi ati avut probleme de acest gen?

„Dupa ce am instalat iOS 8.0 si update-ul iOS 8.0.2. pe iPhone nu mai pot efectua sau receptiona apeluri prin Bluetooth pe masina mea, un Ford Focus.

Cei de la Apple support mi-au spus sa merg la dealerul meu Ford pentru un upgrade de software. Dealerul mi-a spus ca cei de la sediul principal Ford i-au transmis ca incompatibilitatea esti responsabilitatea celor de la Apple” le-a scris Stephen Sanderson celor de la Telegraph.

Desi e clar ca cei de la Apple ar fi trebuit sa testeze mai mult iOS 8 inainte de lansare insa, din fericire, din problemele existente cu noul OS, aceasta este una care poate fi usor rezolvata. La fel ca in multe alte cazuri, tot ce trebuie sa faci este sa resetezi setarile Network de pe telefon ( Settings > General > Reset > Reset Network Settings ).

Atentie, insa. Va trebui sa introduci din nou toate parolele pentru wireless pe care le aveai pana atunci, asa ca fii sigur ca le ai salvate in alt loc pe cele importante. Daca aceasta varianta nu functioneaza, optiunea mai drastica este sa resetezi toate setarile. Vei pierde orice preferinta ai ales, insa fisierele ar trebui sa fie in siguranta.

Cu toate astea e bine sa faci un backup inainte. Asta e important mai ales daca ai documente iWork salvate pe iCloud, existand utilizatori care au raportat un bug in iOS 8 care a dus la stergerea acelor fisiere.

Adauga un comentariu