Internationale

Pasta cu speck si ciuperci

Publicat: 31 oct. 2011
2

Ingrediente:

3oo gr paste scurte
200 gr ciuperci
10 gr unt
100 gr speck
1 ceapa
1 morcov
parmezan ras
ulei de masline

Mod de preparare:

Ceapa se curata si se taie marunt, morcovul se curata si se taie rondele si se calesc in ulei de masline cam 5 minute. Intre timp se curata si se spala ciupercile, se taie feliute si se pun peste ceapa si morcov. Speckul se taie fasii subtiri si se adauga si el peste ciuperci, ceapa si morcov. Se lasa sa fiarba la foc mic timp de 15 minute. Cand este aproape gata se adauga untul, se amesteca si se ia de pe foc dupa 2 minute. Pastele se fierb in apa fierbinte cu sare. Cand sunt gata scurg si se adauga peste ciuperci si speck. Se amesteca la foc potrivit 2-3 minute, pentru ca pastele sa se insaporesca. Se serveste cu parmezan ras.

sursa articol: http://www.gustos.ro
sursa fotografie: http://www.gustos.ro




Adauga un comentariu