Eveniment-Social

„Playboy in timpul liber” la Casa de Cultura

Publicat: 22 iun. 2011

Casa de Cultura „Mihail Sadoveanu” din Pascani va gazdui in curand piesa de teatru „Playboy in timpul liber„, de Aleksandr Galin. Spectacolul va avea loc pe 11 iulie, incepand cu ora 19.00. Din distributia piesei fac parte Virgil Ogasanu, Diana Lupescu si Valeria Ogasanu. Regia si scenografia sunt semnate de Diana Lupescu.
Aleksandr Galin tese cu umor, ironie si caldura intalnirea a trei personaje. Cei trei, care nu mai sunt la prima tinerete, isi dezvaluie destinele, facand echilibristica emotionala intre ras si plans, intre deznadejde si speranta. „Este vorba de o comedie romantica si spumoasa, despre dragoste si deziluzie, despre speranta si deznadejde, despre singuratate si nevoia de tandrete… Piesa a fost si premiata, din cate imi aduc aminte, primind Premiul pentru cel mai bun spectacol”, a declarat directorul Casei de Cultura „Mihail Sadoveanu”, Marioara Preutu.
„Playboy in timpul liber” este un spectacol despre nevoia de iubire si teama de singuratate! Un bilet costa 50 de lei, un pret destul de mare pentru categoria sociala a Pascaniului.loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit