Magazin

Probleme pentru Iuliana Marciuc la Eurovision!

Publicat: 19 mai 2015
1

Probleme pentru Iuliana Marciuc la Eurovision! Cunoscuta realizatoare tv a ramas fara bani si acte la Viena, dupa ce a fost “controlata” la buzunare de un hot.

Iuliana Marciuc a trecut prin momente cumplite in Austria! Vedeta a fost jefuita si a ramas fara nimic la Eurovision.

Surse de la Viena sustin ca incidentul s-a petrecut in urma cu o zi si a marcat-o puternic pe Marciuc. “Ieri dimineata, Iuliana se afla pe strada, in apropiere de hotelul in care se afla delegatia Romaniei si, la un moment dat, un individ i-a sustras portofelul in care avea banii si toate actele, inclusiv cele de identitate. Speriata, Marciuc nu si-a revenit din soc minute bune, in plus, a fost daramata  psihic toata ziua. Totusi, cand si-a mai revenit, ea a apelat la autoritatile locale pentru a-si rezolva cat mai curand situatia si a nu avea probleme la iesirea din Austria, intrucat nu mai are nici buletin si nici pasaport”, au spus persoane de la fata locului.

Eurovision 2015 este cea de-a 60-a editie a celebrului concurs de muzica organizat de European Broadcasting Union (EBU), care este cea mai importanta asociatie a posturilor publice de televiziune din Europa.

Trupa Voltaj va canta melodia ”De la capat”, care a iesit pe primul loc in selectia nationala pentru Eurovision 2015.

Adauga un comentariu