Magazin

Razboiul continua – Guta sare la gatul lui Beyonce: „Esti o betiva”. Vezi cum se apara aceasta

Publicat: 24 oct. 2014

Nicolae Guta si Beyonce de Romania au stat fata in fata la emisiunea lui Maruta. Manelistul a marturisit ca este foarte suparat fiindca mama fetitei sale nu vrea sa retraga plangerea pe care i-a facut-o Narcisei.

In timpul conversatiei pe care au avut-o, cei doi au ajuns la acuzatii foarte grave. Guta a spus ca Beyonce este o betiva, iar ea a spus ca el umbla numai dupa femei.

Citeste si Dupa fapta si rasplata! Narcisa a lui Guta a fost dusa la SECTIE pentru AUDIERI

„Ea cand s-a incalcit cu mine stia cati copii am. Eu vreau o siguranta. Ce siguranta sa am in tine cand bei pana ramai lata! Cand ti-am pus sticla momeala iti luceau ochii”, a dezvaluit Guta.

Citeste si Nicoleta Guta a DESFIGURAT-o pe iubita lui Guta! Era absolut TERIFIATA de ce se intamplase

„Dovada, arata dovada. E adevarat ca atunci cand mergeam la concert, ca sa imi fac curaj, mai beam 50 de ceva. Ca sa imi fac curaj. Dar el de ce a cautat alte femei? Stiti ca Guta m-a amenintat inainte sa intru in direct? A spus ca din cauza mea s-a lovit Alberto. Acum plec la politie si depun plangere impotriva lui”, s-a aparat Madalina.loading...

Comentarii
  • Dumnezeule, oare cand se va termina cu aceste vedete de satra? Cei din filmul satra aveau demnitate, aceste fete tuciurii nu au nimic inafara vocabularului poticnit si abject. Mai putem spera, pentru banii pe care-i platim, sa vedem si altceva pe „sticla” decat balacareala tziganesca indiferent de postul TV?
    Audiovizualul unde este? TVR-ul care ne obliga sa platim taxa TV si la cimitir? Romani, treziti-va pana nu e prea tarziu.

Adauga un comentariu