Local

Razii in mai multe zone din judet. Politistii au impartit sanctiuni

Publicat: 05 mart. 2019
1

Politistii din cadrul Sectiei nr. 6 Politie Rurala Pascani au actionat pentru prevenirea accidentelor rutiere si cresterea gradului de siguranta publica. Au fost controlate 30 de autovehicule si 9 atelaje hipo, fiind legitimate 54 de persoane. Au fost aplicate 39 de sanctiuni contraventionale, în cuantum de 9.670 de lei, dintre care 28 conform O.U.G. nr. 195/2002, 9 conform Legii nr. 61/1991 si 2 conform altor acte normative.

Citeste si: Cel mai SUFLETIST hot din Iasi a ajuns dupa gratii! In fata politistilor s-a jurat ca nu a furat, dar cu toate acestea a fost dispus sa plateasca tot ce i-a disparut unei femei

Totodata, a fost retinut un permis de conducere. Un tânar de 18 ani, din comuna Todiresti, a fost sanctionat contraventional, cu amenda în cuantum de 200 de lei, conform Legii nr. 61/1991, deoarece i-a adresat cuvinte jignitoare mamei sale.

Citeste si: Actiune uriasa a politistilor ieseni! Sute de soferi au fost trasi pe dreapta de catre oamenii legii! Unii s-au ales cu dosare penale – FOTO, VIDEO

Un barbat de 41 de  ani, din comuna Miroslovesti, afost sanctionat contraventional, cu amenda, fiindu-i retinut permisul de conducere, deoarece a condus un autoturism, pe raza localitatii Soci, fiind sub influenta alcoolului, în urma testarii sale cu aparatul etilotest rezultând o valoare sub 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Adauga un comentariu