Telefoane mobile

Top 10 smartphone-uri cu cele mai durabile baterii

Publicat: 07 feb. 2012

Pe piaţă au apărut tot mai multe telefoane de ultimă generaţie, cu procesoare puternice şi ecrane cât mai mari, însă un element foarte important al acestora este durata de viaţă a bateriei lor. Site-ul pcmag.com a realizat un top 10 al telefoanelor cu cele mai durabile baterii.

Nici unul din modelele iPhone, foarte populare printre utilizatori, nu se regăseşte în clasament. De altfel, rivalul companiei Apple, Samsung are 3 telefoane în acest top, în timp ce Motorola deţine întâietatea la capitolul durata vieţii bateriei.

1. Primul loc îl deţine Motorola Droid RAZR Maxx, versiunea cu Wireless. Durata de discuţie al utilizatorilor acestui telefon poate fi de 16 ore şi 45 de minute.
2. Samsung Galaxy S II este pe locul 2. Motiv de mândrie pentru rivala Apple, datorită faptului că bateria lui Galaxy S II poate suporta o discuţie continuă de 11 ore şi 7 minute.
3. Un alt model de Motorola, Atrix 2 este pe locul 3. Datorită bateriei acestui telefon discuțiile se pot lungi până la 10 ore şi 43 de minute.
4. Motorola Droid Bionic, versiunea cu Wireless, este în top pe locul 4. Smartphone-ul are o durată de convorbire fără întreruprere de 10 ore şi 35 de minute.
5. Încă un model de Motorola se regăseşte în acest clasament. Midelul Droid 3, versiunea cu Wireless, poate suporta o convorbire telefonică de 9 ore şi 53 de minute.
6. Motorola Admiral are o durată de apel fără întrerupere de 9 ore şi 53 de minute, aceeaşi ca şi a telefonului precedent.
7. Utilizatorii care au un Samsung Exhibit II 4G pot vorbi tocmai 9 ore şi 37 de minute încontinuu.
8. Telefonul Samsung Galaxy S II Epic 4G Touch garantează 8 ore şi 48 de minute de discuții.
9. 8 ore şi 5 minute poate dura un apel telefonic făcut prin T-Mobile myTpuch 4G.
10. Ultimul loc în clasament, însă cu o baterie de lungă durată, faţă de modelele care nu au intrat în top, se află Motorola Electrify. Smartphone-ul suportă convorbiri nu mai lungi de 7 ore şi 51 de minute.


loading...

Adauga un comentariu