Fotografii

Topul femeilor care arata ca niste papusi – FOTO

Publicat: 28 aug. 2013

Frumusetea ca de papusa este un tel pe care multe femei vor sa-l atinga. Unele dintre ele au depasit limitele corpului uman si au recurs la complicate operatii estetice pentru a arata precum celebra papusa Barbie. Iata 5 femei care arata ca niste papusi.

Valeria Lukyanova

Ucraineancade 21 de ani a ajuns faimoasa dupa ce si-a scos cateva coaste si si-a injectat botox in fata pentru a semana cat se poate de tare cu papusa Barbie.

Dakota Rose


Tanara de 19 ani, supranumita si KotaKoti este celebra in China si Japonia, unde aspectul de papusa de portelan este foarte apreciat. Ea spune ca asa se imbraca de obicei si ca nu o deranjeaza foarte tare faptul ca oamenii ii fac poze pe strada. Ea a fost deja invitata la cateva show-uri de pertisment din Japonia si pare sa fie incantata de celebritatea nou descoperita.

Venus Palermo


Desi majoritatea fetelor de 15 ani lasa papusile in urma la aceasta varsta, tanara londoneza, care se autonumeste Venus Angelic pare sa faca exact opusul. Ea a postat mai multe filmari pe Youtube in care explica cum se obtine un machiaj corect.

Alodia Gosiengfiao

Tanara filipineza este deja celebra in lumea cosplayerilor (oameni care se imbraca precum personajele din anime-uri sau jocuri video), unde a primit si cateva premii. Frumusetea ei de papusa o face cateodata sa arate chiar mai bine decat respectivele personaje de desene animate. Are aceasta ocupatie inca din 2003 si a fost deja membra in cateva jurii ale unor astfel de concursuri, datorita experientei ei de inegalat in domeniu.

Liu Dangshui

O alta tanara din China, mai exact din Hong Kong, face furori printre fanii papusilor vii. Liu are 16 ani si a strans deja o baza mare de fani, printre care si cateva companii de publicitate, care i-au oferit contracte pentru perse produse.

Adauga un comentariu