Magazin

Trupul ei a fost gasit intr-un congelator dupa 5 ani de zile. Explicatia incredibila a criminalului

Publicat: 29 oct. 2013
1

Olga, o tanara blonda de 22 de ani, a plecat in 2007 din tara natala, Ucraina, in Germania pentru a strange banii de care avea nevoie pentru a-si cumpara un apartament. A fost gasita dupa 5 ani moarta intr-un congelator.

La putin timp dupa ce a ajuns in Germania, Olga a inceput sa se prostitueze. In doi ani de zile ea reusise sa stranga 90.000 de euro. Din nefericire, insa, pestele ei si-a dorit acei bani, motiv pentru care a si omorat-o, dupa care i-a ascuns trupul intr-un congelator.

In urma unei razii in blocul in care cadavrul a fost lasat, autoritatile au descoperit totul. Cel care ii fusese peste a declarat la interogatoriu ca Olga, care ii era si iubita, a murit sufocata in urma unui joc sexual si ca totul a fost un accident.

Rezultatele anchetei spun insa altceva. Se pare ca Olga a fost atacata din spate si ucisa cu bestialitate. Agresorul a fost condamnat initial la inchisoare pe viata.

Acum insa, avocatul barbatului a reusit sa redeschida cazul pe motiv ca nu exista suficiente dovezi pentru o condamnare atat de dura.

„A fost un accident petrecut in timpul actului sexual. Nu a fost crima cu premeditare, am cerut eliberarea clientului meu pe cautiune pana la un nou verdict”, a precizat avocatul.
Adauga un comentariu