National

Udrea se pregateste sa isi lichideze conturile si sa isi mute bunurile din tara?

Publicat: 20 ian. 2012
1
Scenariu interesant pe informatii din mediul bancar si de afaceri din Romania. De cateva zile, sunt miscari extrem de interesante in conturile familiei Udrea-Cocos. O agitatie bizara in materie de retrageri si lichidari pare sa-i fi cuprins pe afaceristii apropiati de presedintele Traian Basescu, arata Antena 3.
In momentul in care Guvernul Boc pare a fi la un pas de sfarsit, sotii Cocos-Udrea par sa-si pregateasca o eventuala „retragere” din Romania. 
In conditiile unei justitii necontrolate de presedintele Basescu, sustine Ghimpele, familia Udrea-Cocos ar avea de dat e serie de explicatii in dosare precum Dalli sau cel al frunzei din brandul de tara. 
Comentarii
  • aceasta curva ordinara ar trebui spanzurata iar toti politicienii din *9 pana acum trebuie trasi la raspundere CONFISCAREA AVERILOR IAR JIGODIILE LA PUSCARIE

  • ERAM SIGUR PUTEAM SA JUR. MAFIA FUGE DAR O SO AJUNGEM 😉 M()E TUTUROR DIN PD-L ASTIA AU FURAT TARA BINE CA SA TRAIASCA EI BINE. MOARTE NEAMULUI EI SI A TUTUROR DIN PD-L

  • Exact cum au facut comunistii cind le suna ceasul in 89!!!o zdreanta obosita care a paalit niste tarani cu un cadou si au votato!!doar nu a votato unu k mine!!!panarama dracului de femeie perversa!!!

  • A APARUT IARASI LA TV INDIVIZI PRECUM PETRE ROMAN, VOSGANIAN, ETC. RADU MAZARE DEJA SE SI VEDE IN CAPUL LISTEI CA PRESEDINTE. DIN PACATE NU DUCEM LIPSA DE TRADATORI SI OAMENI FOARTE SIMPLI, MASA DE MANEVRA PENTRU TRADATORII TARII. RAPANDULA BLONDA UDREA TREBUIE SA RASPUNDA IMPREUNA CU CEI CARE AU CONDUS TARA PANA ACUM!

Adauga un comentariu