Magazin

Un model s-a SINUCIS pentru ca se simtea „extrem de singur”

Publicat: 12 feb. 2015
Un model din Marea Britanie a fost gasit mort de catre doi prieteni apropiati. Cu foarte putin timp inainte de tragedie, le spusese tuturor ca se simte extrem de singur. Grant Clarey era model, salvamar si surfer in Newquay, Cornwall (sudul Angliei). A fost gasit spanzurat intr-un parc de distractii, in noaptea de luni spre marti. Tatal sau, Jim Clarey spune ca Grant iubea atat de mult viata incat nu va putea intelege niciodata cum a putut recurge la acest gest.
„Tocmai ce semnase un contract de modelling si urma sa filmeze pentru un post de televiziune. Avea rol principal” , a declarat, cu ochii in lacrimi, tatal lui Grant pentru presa britanica. Cu putin timp inainte de tragedie, tanarul a facut aluzie la singuratate, intr-un mesaj a postat pe Facebook: „Satul de tot si toate… cine are chef sa iasa in seara asta sa ma contacteze”.
Nici macar prietenii de pe reteaua de socializare nu-si pot explica gestul lui Grant. Cunoscutii il stiau drept o persoana vesela si optimista. „Era extrem de atragator si iubit. Avea totul. Toata lumea stie ca avea o armata de fete pe urmele lui. Incredibil… Era intr-o depresie, de ceva vreme. L-am iubit cu totii atat de mult…”, sustin acestia.


loading...

Adauga un comentariu