Cinema

Vulture nu va reveni in Spider-Man: Far From Home

Publicat: 07 mai 2019
6

Personajul interpretat de Michael Keaton nu si-a gasit in loc in noile aventuri ale Omului Paianjen din iulie.
Jon Watts, regizorul lui Spider-Man: Far From Home, a declarat intr-un interviu acordat Fandango.com ca personajul interpretat de Michael Keaton in Spider-Man: Homecoming, Vulture, nu va aparea si in aceste noi aventuri ale Omului Paianjen.

„Keaton nu va fi in film si nici Laura [Harrier, interpreta fiicei lui Vulture, Liz, n. red.]”, a spus Watts.

Dupa evenimentele din primul film The Avengers, personajul lui Keaton se afla printre cei angajati sa curete orasul New York. A trecut insa la jefuirea celor care detineau echipament extraterestru avansat si la vanzarea acestuia pe piata neagra, fapt ce l-a pus in conflict cu Spider-Man (Tom Holland). Ultima data cand a fost vazut, Vulture se afla la inchisoare si alegea sa protejeze identitatea lui Spider-Man. Se pare insa ca povestea lui a fost pusa pe tusa in Far From Home.

Vezi si: Primele reactii la John Wick 3 sugereaza ca filmul se ridica cu brio la nivelul primelor doua din serie

Matusa May (Marisa Tomei), Happy Hogan (Jon Favreau), Michelle (Zendaya), Nick Fury (Samuel L. Jackson), Maria Hill (Cobie Smulders) si colegii lui Peter Parker – Ned (Jacob Batalon) si Flash Thompson (Tony Revolori) – vor aparea in acest prim film din faza a patra a Universului Cinematografic Marvel, ce se va lansa la noi pe 5 iulie.

Adauga un comentariu