News Flash:

Friptura de porc cu stafide si mar

25 Septembrie 2009
2296 Vizualizari | 0 Comentarii
Friptura de porc cu stafide si mar
Ingrediente:
400 grame carne porc

Condimente:
cimbru si rozmarin proaspat
2 catei de usturoi
cateva stafide
1 mar
3 linguri ulei de masline
sare,
piper,
boia
3-4 linguri de apa
1/2 cescuta vin alb
salata de patrunjel (1 legatura patrunjel, 1 ardei gras, 1 rosie, zeama de lamaie)

Preparare:
Carnea se sareaza, se pipereaza, se da cu boia si o lasam de o parte. Intr un mojar punem frunzele de rozmarin si cimbru, usturoiul, un praf de sare si un pic de piper si apoi pisam. Adaugam uleiul de masline si pisam in continuare. Cu acest amestec ungem carnea pe ambele parti si presaram cu stafide.
Curatam marul de coaja si taiem cubulete pe care le adaugam printre bucatile de carne. Adaugam 3-4 linguri de apa, apoi dam la cuptor, iar spre final punem si o jumatate de cescuta de vin alb.
Din cand in cand verificam ca friptura sa aibe sos si cu o lingura mai adaugam peste carne, pentru ca altfel se usuca, iar stafidele se innegresc si capata un aspect neplacut.

Mentiuni:
Se serveste cu o minunata salata de patrunjel.

Timp Preparare: 1 h
Complexitate: medie

Sursa: www.reteculinare.ro
Distribuie:  
Incarc...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1098 viz    0 com
1522 viz    1 com
900 viz    0 com
1040 viz    0 com
1062 viz    0 com
873 viz    0 com
949 viz    0 com
746 viz    0 com
Site-ul bzi.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Mica publicitate

© 2017 - BZI.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1865 (s) | 24 queries | Mysql time :0.013521 (s)

loading...