News Flash:

Gogosi de cartofi

16 Noiembrie 2000
994 Vizualizari | 0 Comentarii
300 g cartofi fierti in coaja, curatati si trecuti prin presa de piure sau prin sita de sarma inoxidabila, 100 g faina, 1 ou, 30 g margarina sau unt, 10 g drojdie de bere proaspata, sare, 2 linguri de lapte, ulei pentru prajit.
Drojdia se dizolva in laptele caldut si se lasa sa dospeasca. Margarina se amesteca bine cu oul intreg, cartofii si faina. Dupa ce drojdia a dospit, se amesteca toate ingredientele la un loc, pe planseta, impreuna cu sarea necesara si se framanta bine. Pe planseta infainata acest aluat dospit se intinde in grosime de 1 cm si cu ajutorul unui pahar se taie forme rotunde care se prajesc in ulei bine incins.
Distribuie:  
Incarc...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Site-ul bzi.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Mica publicitate

© 2017 - BZI.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1579 (s) | 22 queries | Mysql time :0.019911 (s)

loading...