La psiholog

4 zodii in care nu trebuie sa ai incredere

Publicat: 21 feb. 2019

Ai avut vreodata o relatie atat de puternica incat sa iti pui sufletul pe tava fara sa te gandesti inainte? Sa iti spui chiar si cele mai intunecate secrete? Sau, tu si prietenul tau cel mai bun v-ati facut planuri extraordinare pentru vara care urmeaza sa vina? Esti extrem de entuziasmat de ceea ce urmeaza sa se intample, insa persoana respectiva nu a fost niciodata atrasa de ideile tale si doar s-a amuzat dandu-ti apa la moara? Sunt intrebari al caror raspuns te va dezamagi si iti vor zdrobi sufletul. 

Se pare ca de multe ori ajungem sa fim dezamagiti de actiunile altora. Poate nu ne dam seama ca nimeni nu e este perfect si ca fiecare are defectele lui. Este sfasietor cand ne dam seama prea tarziu. Pentru a evita dezamagirea, iata semnele zodiacale in care nu ar trebui sa ai incredere. Cu singurnata nu sunt demne de ea!

Taur

Taurul nu este de incredere pentru ca nu este dispus sa faca compromisuri sau sa iti inteleaga nevoile. Vrea sa fie acolo pentru tine, dar, de asemenea, este important sa se puna pe el pe primul loc. Daca este ceva cu adevarat important pentru tine, Taurul ti se va dedica totusi. Fiind puternic si hotarat, nu suporta ca cineva sa profite de el si de increderea lui. In caz contrar, el nu va mai face niciodata nimic pentru tine.

Gemeni

Gemenii sunt afectuosi si blanzi, asa ca, evident, vei gasi ce ai nevoie in ei. Dar, de asemenea, sunt curiosi din fire, astfel incat ei nu se vor opri niciodata cu intrebarile si vor sa stie totul. Sunt intruchiparea barfei, pentru ca nu pot sa pastreze niciodata un secret. 

Balanta

Balanta nu poate fi de incredere pentru ca nu spune niciodata tot adevarul. Ea minte prentu a evita confruntarea si pentru a cruta sentimentele altcuiva in ideea de a evita un conflict si mai mare. Acest lucru se numeste minciuna, indiferent cat de nesimnificativ ar fi subiectul. 

Sagetator

Sagetatorul nu poate fi de incredere pentru ca nu se tine intotdeauna de cuvant. Deci, din pacate, nu fi surprins daca iti promite ceva si apoi nu se tine de cuvant. In acelasi timp, el incearca sa isi duca obiectivele la bun sfarsit, insa sunt prea multe pentru el si il coplesesc pana la urma. sursa: eva.ro
H.R.loading...

Adauga un comentariu