Magazin

5 dorinte sexuale ale fetelor aparent cuminti

Publicat: 19 apr. 2013
1

Se zice ca fetele cuminti ajung in Rai, iar fetele rele ajung unde vor ele. Cam asa se intampla si in pat. Insa nu intotdeauna fetele cuminti sunt chiar cuminti. Dincolo de „invelisul” inocent au loc trairi tumultoase. Iata 5 dorinte sexuale pe care le au fetele aparent cuminti, descoperite de dr. Sadie Allison, fondator al Tickle Kitty, Inc. Descopera-le si tu pe ale iubitei tale pentru a va bucura impreuna de o Se zice ca fetele cuminti ajung in Rai, iar fetele rele ajung unde vor ele. Cam asa se intampla si in pat. Insa nu intotdeauna fetele cuminti sunt chiar cuminti. Dincolo de „invelisul” inocent au loc trairi tumultoase. Iata 5 dorinte sexuale pe care le au fetele aparent cuminti, descoperite de dr. Sadie Allison, fondator al Tickle Kitty, Inc. Descopera-le si tu pe ale iubitei tale pentru a va bucura impreuna de o viata sexuala implinita.

1. Sex in afara dormitorului
Se presupune ca o fata cuminte face sex cuminte in pat, eventual cu lumina stinsa. Insa si ele isi doresc o condimentare a relatiei intime. Escapadele sexuale sunt binevenite intr-o relatie, iar sexologii recomanda sa descoperiti in casa noi „cuibusoare” de nebunii: masa din bucatarie, poate masina de spalat, cada, balconul, balansoarul din sufragerie etc.

2. Sex in public
Sexul in public este un subiect tabu, dar si fetele cuminti se gandesc la el. Si daca va este frica sa nu fiti descoperiti si sa dati de necaz, o excursie cu cortul pare solutia perfecta.

3. Vizita la un magazin erotic
Curiozitatea este mare si nicio fata cuminte nu va intra singura un magazin erotic. Propune-i o vizita la un astfel de magazin. Nu se stie niciodata, poate chiar veti achitiziona ceva care sa aduca un plus relatiei voastre intime. Daca vezi ca ochii ii sclipesc atunci cand a vazut ceva, inseamna ca si-ar dori acel obiect.

4. Cursa orgasmelor
Si fetele cuminti isi doresc mai multe orgasme intr-o seara. Asa ca nu „ceda” dupa unul singur. Pregateste-o pentru urmatorul. Si urmatorul… Si urmatorul…

5. Pozitii noi
Crezi ca o fata cuminte nu va accepta altceva decat pozitia misionarului? Intreab-o. Daca ii dai suficient de multa incredere in ea, o faci sa se simta sexy si dorita, va prinde curaj. Discutati deschis despre fanteziile si dorintele voastre sexuale. Stabiliti ca macar o data pe luna sa adaugati in „portofoliu” o pozitie noua.implinita.
sursa: sfatulparintilor.ro

Adauga un comentariu