Magazin

Anca Badiu, in depresie din cauza necazurilor din familie

Publicat: 24 mart. 2013
1

Cantareata Anca Badiu (35 de ani) apare in public cu zambetul pe buze de fiecare data, dar stie ce sunt necazurile inca de cand era adolescenta. In urma unor complicatii la inima, dar si la plamani, mama artistei a decedat la 42 de ani, iar Anca si cei trei frati ai sai au ramas in grija tatalui si a unei matusi.

Noua ani mai tarziu, Anca se confrunta cu o alta tragedie, si anume pierderea tatalui. Campionul Balcanic si European la box Gheorghe Badiu s-a prapadit la doar 54 de ani, din cauza unor probleme la ficat. Chiar cu o zi inainte sa decedeze, Anca venise special din Italia sa-l revada, numai ca destinul a fost nedrept si nu a mai apucat sa-l stranga in brate pentru ultima oara.

„Au fost cele mai grele moment din viata mea. Cand l-au dus la groapa, am vrut sa sar dupa el. De-atunci am ramas cu spaima. Suferintele prin care am trecut ne-au unit si mai mult pe mine si pe fratii mei”, a spus Anca Badiu, fosta solista a grupului Class, potrivit click.ro. Afectata de problemele pe care le-a avut in familie, de-a lungul anilor, cantareata urmeaza in prezent un tratament antidpresiv si merge la psihoterapeut, pentru ca face frecvent atacuri de panica.

Comentarii
  • Grea incercare. Viata bate filmul!!! Sa ii dea Dumnezeu sanatate domnisoarei si putere sa duca o viata linistita. Din toata inimna, o ieseanca…

Adauga un comentariu