Stiri si curiozitati

Au iesit scantei intre Brigitte Sfat si Florin Pastrama la Ferma. „M-a fraierit”

Publicat: 18 apr. 2019

Au fost discutii aprinse intre Brigitte Sfat si Florin Pastrama, la show-ul Ferma, de la Pro TV. Bruneta s-a enervat la culme pe cel care i-a devenit iubit.

Relatia dintre Brigitte Sfat si Florin Pastrama a devenit din ce in ce mai tensionata la Ferma, acolo unde cei doi si-au inceput idila.

Vedeta s-a simtit tradata de Florin Pastrama.Acesta a ignorat-o complet, moment in care Brigitte Nastase a luat foc. Brigitte a intrat in camera si l-a gasit pe Florin Pastrama cand vorbea in soapta cu Otniela, Otilia si Kamara.

Vazand ca iubitul ei o ignora, fosta sotie a lui Ilie Nastase a rabufnit si a inceput sa planga.

„Era vrajeala! Era strategie sa ma indragostesc eu de el. Florin m-a facut sa ma indragostesc de el, dar de fapt era strategia lor. Cred ca sa va distruga pe voi, sa vin de partea lor.

Acuma mi-am dat seama. M-a fraierit. Ei toti 3 stateau si radeau de mine si isi bateau joc de mine acuma. Si el mi-a zis: „Hai, hai ca nu am ce sa discut cu tine”. I-am facut ceai si a zis: „Nu am chef de ceai”. Eu am fost un om corect.

Si-a batut joc de mine, m-a facut si de ras la televizor. E strategia lor, l-au folosit pe Florin sa ne dezbine prin mine, omul slab. M-am facut si de ras in fata la toata tara, am ramas si fara iubit si fara tot. Doamne, ce sunt in stare oamenii astia, eu chiar am crezut. Sta cu ei si s-a p…t pe mine! Cu mine a terminat-o. E handicapat”, le-a povestit Brigitte Nastase celorlalti concurenti, potrivit viva.ro.

 Ulterior, Florin Pastrama a mers sa discute cu Brigitte Sfat, insa aceasta a izbucnit: „Tu pentru mine nu mai existi. Nimeni nu isi bate joc de mine. Nu ma cunosti, baiatule. M-ai pierdut deja. Nu plec!… Cu tine nu am ce sa mai vorbesc. Am fost la toalete si le-am facut bijuterie. Niciuna nu face curatenie.

Iti bati joc de mine? Nu ma mai intereseaza de tine. Comportamentul tau nu este pentru mine. Nu pot sa cred ca am vrut sa stau cu o persoana ca tine. Iesi! Sarpe! Am votat cu oamenii tai. Cine m-a sustinut pe mine ieri? Ramai cu oamenii tai! Vreau sa uit ca te-am cunoscut!”.loading...

Adauga un comentariu