Stiri si curiozitati

Catalin Botezatu da de pamant cu Andreea Balan! Cel mai nou scandal din showbiz

Publicat: 20 feb. 2019
3

Catalin Botezatu da de pamant cu Andreea Balan. Designerul a criticat dur optiunea artistei de a-si alege hainele pentru o zi obisnuita.

In cadrul rubricii, „Asa da, asa nu cu Ralu si Bote”, Raluca Badulescu si Catalin Botezatu comenteaza tinutele purtate de vedete pe strada, in viata de zi cu zi. Iar astazi Andreea Balan nu a scapat de ochii vigilenti ai celor doi. Raluca Badulescu si Catalin Botezatu au fost dezamagiti de alegerea facuta de artista si au taxat-o pe loc.

”S-a inaltat, s-a latit in umeri! Mie tot nu-mi place! Arata ca un dulapior in poza asta. E frumoasa, are un corp frumos! E pacat! Ea isi permite sa poarte altfel de tinute”, a spus Catalin Botezatu.

”O gasesc mai bine imbracata in tinuta asta decat in tinutele alea studiate din emisiunile TV. Andreea Balan, fara nicio suparare, chit ca riscam telefoane si carne in frigider, nu este una dintre vedetele bine imbracate, oricat de mult s-ar stradui. In aceasta tinuta e decenta! Are freza cinstita, e de bine ca nu am recunoscut-o! Andreea, cand nu te straduiesti, iti iese mai bine decat atunci cand te straduiesti”, a spus Raluca Badulescu.

Andreea Balan a dezvaluit ce nume va avea al doilea copil cu George Burcea

In varsta de 34 de ani, Andreea Balan marturisit impreuna cu George Burcea ce prenume va purta cea de-a doua fetita care va veni pe lume cat de curand. Dezvaluirea a fost facuta intr-un nou episod de vlog postat pe canalul vedetei de YouTube in care apar si imagini de la ultima ecografie inainte de nasterea bebelinei.

“Dragii mei, pe ultima suta de metri, dupa «certuri» si discutii, am ales, in sfarsit, numele bebelinei care va veni peste 2 saptamani. (…). Asadar, dragilor, primul nume este Clara – o s-o cheme Clara. Si… Maria. Este scurt, este frumos, foarte multi l-au scris in comentarii. Voiam doua nume scurte, cum este: Ella Maya sa fie: Clara Maria”, a spus Andreea Balan fericita.

Adauga un comentariu