National

Ce le ureaza Maria Basescu romanilor

Publicat: 23 dec. 2012

Sotia presedintelui Traian Basescu, Maria, care se afla la Predeal alaturi de seful statului, a iesit, duminica dupa-amiaza, sa se plimbe pe munte, ea declarandu-le jurnalistilor ca se simte „foarte bine” si urandu-le romanilor „Sarbatori fericite!” si sanatate.

Intrebata de jurnalisti cum se simte, Maria Basescu a spus ca se simte „foarte bine” si ca nu a iesit sa se plimbe cu snowmobilul alaturi de seful statului intrucat o doare spatele: „Ma simt foarte bine. (…) Ma cam doare coloana, inca nu”.

De asemenea, ea le-a urat romanilor „Sarbatori fericite!” si sanatate.

Presedintele Traian Basescu si sotia sa, Maria, vor petrece Craciunul la Predeal, unde au sosit in acest week-end. Familia prezidentiala este cazata la vila de protocol din aceasta statiune.

Duminica dimineata, seful statului a iesit sa se plimbe cu snowmobilul, fiind intrebat de jurnalisti, in momentul in care iesea de la vila de protocol, ce isi doreste de la Mos Craciun.

„Mos Craciun sper sa-mi aduca liniste (…) Grijile sunt la Guvern, eu nu mai am griji, nu mai am griji. La Guvern, la marea majoritate parlamentara, in niciun caz nu sunt la mine”, a raspuns Basescu razand.loading...

Comentarii
Adauga un comentariu