News Flash:

Cine sunt interlopii universitari - GALERIE FOTO si VIDEO

17 Februarie 2010
25726 Vizualizari | 60 Comentarii
Constantin Andronovici
Cotidianul BUNA ZIUA IASI isi propune sa-i demaste pe "universitarii" care la sfarsitul saptamanii trecute, sambata, 13 februarie, au participat, cot la cot cu figuri notorii ale lumii interlope, la vandalizarea unuia dintre sediile Universitatii Petre Andrei din Iasi.Este vorba de clanuri care, grupate in jurul lui Niculae Niculescu, cel care ani la rand s-a autoproclamat rector al UPA, au capusat cea mai mare institutie privata de invatamant superior din regiunea Moldovei.Astfel, sub forma unui serial, vor fi demascate toate clanurile care au stors zeci de miliarde lei din conturile universitatii si au capusat patrimoniul institutiei de invatamant superior.Astazi a venit randul clanului condus de Constantin Andronovici, care  timp de mai multi ani s-a proclamat decan al Facultatii de Drept

Un calcul sumar demonstreaza ca neamurile lui Constantin Andronovici au stors de la UPA aproximativ 6 miliarde lei pe an si au beneficiat de un trai luxos din banii platiti de studenti. Suma nu include spagile, ci doar banii care au fost scosi din universitate sub forma salariilor si a altor drepturi banesti. De asemenea, dupa ce instantele de judecata si ordinele ministrilor Educatiei au declarat ca gruparea Niculescu se afla de ani buni in ilegalitate, Clanul Andronovici a plecat de la UPA cu masini foarte scumpe, Nissan Pathfinder, Nissan Murano si Audi Q7.

Impostori academici

Familia Andronovici a pus stapanire pe Facultatea de Drept de la UPA exclusiv prin relatii de nepotism, dar si sfidand regulile elementare academice, care reglementeaza modul in care pot fi dobandite titlurile universitare. Iata care sunt membrii Clanului Andronovici si care au fost rolurile pe care le-a jucat fiecare dintre acestia pentru devalizarea fondurilor universitatii. Cum era si firesc, "capo di tutti capi" este Constantin Andronovici, care a venit la UPA in anul universitar 1992 - 1993, de la Universitatea Al. I. Cuza, de pe functia de conferentiar universitar. Pretentiile ridicate de Andronovici au fost acceptate, iar decanul fondator al Facultatii de Drept, Romul Vonica, s-a dat la o parte in favoarea noului venit. Intre timp, s-a facut in asa fel incat Constantin Andronovici a devenit profesor universitar doctor. Se spune ca acesta a avut un dosar stiintific mai sarac chiar decat al unui tanar preparator sau asistent universitar. Drept dovada, Andronovici a publicat volumul intai al unei carti de Drept International Universitar, ce a fost reeditat de inca doua ori. Volumul II n-a fost scris sau nu a vazut lumina tiparului nici pana in ziua de astazi.

Un ginere de nota 6

Universitar la Drept a devenit, in conditii obscure si peste noapte, si George Apetrei. Singurul merit al acestuia este ca a devenit ruda a lui Constantin Andronovici. Casatoria cu nepoata lui Andronovici, Irina, i-a aratat lui George Apetrei, un student mediocru de la seral, o noua perspectiva a vietii, cea academica. In urma cu peste zece ani, George Apetrei a fost implicat intr-un imens scandal. Acesta si-a sustinut teza de licenta la Universitatea Lucian Blaga din Sibiu. Atunci, membrii comisiei de licenta au depistat ca au fost prezentate trei teze identice apartinand unor persoane diferite. Printre tezele suspecte se afla si cea a lui George Apetrei. Desi teza ar fi fost notata cu patru si ceva, Andronovici a rezolvat ca George Apetrei sa se aleaga cu nota 6. Ulterior, Andronovici l-a bagat pe Apetrei in universitate si i-a dat si un curs pe mana, Criminalistica. Si pentru ca o asemenea Disciplina merita si un laborator la standarde inalte, George Apetrei a primit pe mana... un televizor.

Furt intelectual

Nepoata lui Constantin Andronovici, Irina Apetrei, a intrat in universitate in anul 1995, dupa ce a cochetat fara succes cu avocatura. Aceasta este platita corespunzator unei functii pe care nu o detine. De zece ani de zile aceasta incearca fara succes sa devina conferentiar universitar doctor. Comisia de specialitate din cadrul Ministerului Educatiei nu poate acorda cuiva acest titlu fara o activitate stiintifica, de cercetare si fara o anumita activitate publicistica. Irina Apetrei a incercat sa fenteze Ministerul Educatiei, dar nu a reusit. In anul 1998, Irina Apetrei si-a pus numele alaturi de cel al lui Petru P. Andrei pe un volum intitulat "Drept Civil - Partea Generala - Persoana Fizica". Volume similare au aparut sub semnatura Irinei Apetrei, fara cea a lui Petru P. Andrei, si in anii 2004, 2005, 2006. Pentru un titlu universitar pe care nu-l detine, nepoata lui Constantin Andronovici a fost platita cu 55 milioane lei vechi pe luna.

Fiica absenta, pe lista de plata

Desi la UPA era doar bibliotecara sefa, despre Elena Adochitei, sora lui Constantin Andronovici si mama Irinei Apetrei, se spune ca era persoana cheie in traseul lucrarilor de licenta obtinute pe cai necurate. La Drept, o lucrare de licenta se vindea si cu 300 euro, dar succesul era garantat pentru 2 - 3.000 euro, iar banii trebuiau sa ajunga neaparat la seful clanului. Lucrarile de licenta era stocate si se aflau in grija Elenei Adochitei, iar circuitul lor era gestionat numai de Elena Adochitei.
De asemenea, din banii studentilor de la UPA a mai fost platita si Smaranda Andronovici, fiica decanului, desi aceasta nici macar nu stia unde este biroul tatalui. Totodata, sotia lui Constantin Andronovici, Doina, a activat in cadrul UPA pana la varsta pensionarii, cand a ramas cu acelasi titlu de asistent universitar. Aceasta emite, contra unor comisioane grase, certificate de competenta lingvistica.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

Galerie Foto

Apetrei_Irina

Galerie Video


gruparea niculescu clanul andronovici impostori academici
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Comentarii (60)

CONSTANTIN BOSOROGUL  | #96328
Constantin Bashinovici zis "SATRAPUL" a luat pielea de pe studenti oferindu-le in schimb in loc de profesori niste birjari cu exceptia lui George Apetrei care se pare ca a ajuns din greseala in familia acestora. Daca pe vremea cand era satrap Bashinovici a luat pielea de pe studenti, acum ca s-a facut dreptate urmeaza ca acesta sa le dea pielea inapoi.
PRIVITI CE TAXE ABERANTE DE OM NEBUN A PUS SATRAPUL DE BASHINOVICI, TAXE CE AU FOST ANULATE DE CATRE DORU TOMPEA.
În conformitate cu prevederile Cartei Universităţii „Petre Andrei” din Iaşi, precum şi cu prevederile regulamentelor privind activitatea profesională a studenţilor, Biroul Senat al Universităţii „Petre Andrei” din Iaşi, convocat în data de 14.09.2009, decide:

Se Anulează următoarele taxe:
- Taxă de transfer (pentru studenţii ce solicită plecarea la alte universităţi) - 2.000 lei
- Extras foaie matricolă - 1.500 lei
- Adeverinţă din care să rezulte situaţia şcolară la terminarea facultăţii - 1.000 lei
- Taxă de transfer (la Universitatea “Petre Andrei” din Iaşi – anul III de studii) - 500 lei
- Taxă de transfer (la Universitatea “Petre Andrei” din Iaşi – anul II de studii) - 400 lei
- Adeverinţă din care să rezulte situaţia şcolară - 200 lei
- Adeverinţă pentru absolvirea facultăţii cu examen de licenţă - 100 lei
- Alte tipuri de adeverinţe - 100 lei
- Taxă pentru eliberarea diplomei de bacalaureat - 100 lei
anonim  | #96352
Studentii de la facultatea de Stiinte ale Comunicarii sunt din pacate doar niste simple victime, si-au batut joc de numele de sistemul de invatamant superior, trebuie sa restituie studentilor sume enorme pentru sustinerea examenului de licenta din sesiune septembrie 2009 dar se fac ca ploua, dar in schimb se pricep in emiterea unor informatii complet false plus emiterea unor acte care nu au nici o baza legala!!! Puscaria ii asteapta pe ei si pe cei care se asociaza cu ei. Rusine mare!
anonim  | #96358
in calitate de fost student la facultatea de stiinte ale comunicarii unde arhip detinea controlul si care acuma din cate vad trimite mesaje care contin informatii false catre studentii care efectiv nu stiu ce sa mai creada, vreau sa mi se clarifice situatia legata de legalitatea institutiei pe care niculescu o conduce in opozitie cu universitatea apollonia care detine o baza legala
diana  | #96361
SPER CA IN SERIA ASTA VETI PREZENTA SI FAMILIA TOMPEA. PT. CA SI LA EI E "NEPOTISM", SI TOMPEA ERA LECTOR CAND A VENIT LA UPA, CAT DESPRE "DOAMNA" CE SA MAI SPUNEM. SI CARLA TOMPEA A FOST PE ACOLO SI TEODORA INAINTE DE DROGURI A FACUT O FACULTATE LA UPA. NU VA OPRITI AICI.
dani  | #96363
dar ce? .....parca BOCANCEA NU SANT DOI? inca o data dovada HOTULUI CARE STRIGA HOTII
diana  | #96365
si BULGARIU a facut-o pe NEVASTA-SA lector peste noapte. De abia a adus-o anu asta in universitate si deja e lector....preparator o fi fost acasa si asistent....cat despre doctorat ......ce-i ala. Si mai sunt asa....vezi pe lista de la economie si familia Candea ...ca dupa ce l-au ""reinnoit" pe batran, au adus-o si pe fiica-sa.
ileana  | #96366
BUN ZIAR...ARE CU CE-SI PLATI ANGAJATII....CA DOAR INFORMATIILE ASTEA CAND LE PRIMESC DE LA TOMPEA LE PRIMESC SI CU CASH-UL ALATURAT.
alin  | #96367
bai "Constantin bosorogul" sau cumva Daniel Sandru? de unde ai tu extras din procesul verbal al Biroului Senat? sau o fi vreun alt "tugurlan" de-a lui tompea?
cetateanul turmentat  | #96368
superb!!

cum spune si Diana , daca nu mi-l ardeti si pe tovarasul Tompea , sunteti de cacao! sau Tompea care si-a plasat nevasta la decanat e sfant?
titi  | #96389
Scrieti si despre jegurile din clica lui niculescu1despre oligofrenul de Dumitrascu, ala care-si obliga studentii sa-i cumpere cursul mizerabil pe care el-ce induiosator-i-l dedicase fiica-si cele urite si proaste, Ioana. Sau , in subsidiar, despre vagaboanda aia tiganoasa de la sercretariat, boarfa care nu vroia sa raspunda la telefon.
corint claudiu  | #96392
ae trebui sa va fi e rusine ca veniti cu asa articole.De ce nu spuneti nimic de faptul ca Tompea Doru este suspendat din functia de rector.De ce nu spuneti nimic de felul cum a venit la UPA si cum a devenit profesor si cate spagi ia el la examene si la licenta?Daca vreti informsatii va dau eu,adevarate si care se pot confirma.Apetrei George nu a luat 6 la licenta si nu a fost implicat in nimic,dar teama si nebunia lui Tompea care a pierdut toate procesele ,il fac sa distruga tot ,inclusiv aceasta institutie ce se chiama Petre Andrei.Marele profesor se rascoleste in mormant.Tompea a ajuns la doctorat cu lucrari facute de prof huma si academicianul Dima.A distrus o casnicie,fam Mihailiuc din Bototsani,din cauza aventurilor lui.Nevastasa facea scandaluri prin centre si prin hoteluri...oooooooooof
Nebunul asta a ajuns rector
Si cum poate spune Sorin Bocancea ca acele persoane nu lucreaza la Petre Andrei??Dar el cand a ajuns din mila la aceasta universitate,aceste cadre erau sau au venit dupa el??/Daca vreti detalii va stau la dispozitie,inclusiv cu acte,prin care Tompea obliga studentii sa dea spagi pt examene,dandu-le chitante pe Fundatie,cum da examene cu taxa de 50Ron de om si cum strang amantele banii
Daca e asa curat de ce se teme?? De ce a ascos profesorii tineri din universitate??Ce a avut cu angajatii??a fost lupta lui Tompea cu Niiculescu pt bani si putere,nu pt invatamant,dar cu angajatii ce a avut??
richard  | #96395
Daca aveti curiozitatea sa aflati cine-i pasarica ochelarista, cu basca neagra si cu par pubian pe cap, va spun ca este una din putinele care pina si meseria de curva si-a ratat-o. La un moment dat unul care i-o pusese povestea la toti ca pamarama face ca locomotiva incit rideau toti de ea cind aparea in peisaj. Ca sa nu mai mentionam de faptul ca nu prea se spala. Iata cine luase atitudine in apararea lui Niculescu.
carla dima  | #96397
poate nu stiti domnilor cititori ca acest Tompea si azi incaseaza de la studenti taxe pe chitante false,cu un cod fiscal anulat din 2007-se chiama evaziune fiscala.Banii ii depune in conturi ce nu sunt ale universitatii,are restante la salariii si la impozite de ani de zile
Studenti,nu mai platiti taxe pe chitante false,codul fiscal cu 188 este anulat
acele chitante nu au valoare,recuperativa banii cat mai are nebunul,care intre timp de frica a instrainat toate bunurile imobiliare si nu mai are nimic pe numele lui.Acum mai nou da si licenta,dar el e suspendat si nu poate semna nici un act.Tot ce semneaza este lovit de nulitate.Nu platiti pana nu se termina procesele ,pierdeti banii.Recuperativa taxele platite pe chitante false
tata  | #96398
niculescu + gregoriana=love,.....tare,nu?cum nu stiti cine e gregoriana?hai ma.....stie nevasta lu'naita si nu stiti voi?aia de merge pe sub biroul lui,pe la prohap....
SIMIRA  | #96399
Tompea vb de spagi si Bocancea??/Vai de mine ...niste curvari si betivani de clasa..ce mai universitari=boschetari.
Pai Tompea cica e rector suspendat,nevasta e decan la sociologie desi ea a terminat zootehnie,finul Popescu e profesor,finul Bocancea e decan,finul Bulgariu e prodecan,amantele secretare sau cu colecta de spagi prin centre....el vb de nepotism???????
Era asa o seceta de cadrein universitate ca au ajuns toti puliflici in functii de conducere:Sorin Bocancea,asistent a ajuns deodata presedinte al universitatii,Bulgariu,lector a ajuns prodecan,toate fufele mari profesoare..ce scoala mai e asta.tot ce a dat afara Niculescu a strans Tompea.Ex Diana Lupu,Costuleanu,Ramona(secretar personal),soferul lui Tompea...mare asistent(mai greu cu scrisu si cu vorbitu)Rafaela..toate curvele stranse de pe strada au ajuns mari profesoare..noroc ca nu avem studenti arabi sa le recunoasca
Ar trebui sa va fie rusine ca va considerati universitari si ca va cocotati pe scaune ce nu sunt de nasul vostru.Atatia ani a fost bine,a fost intelegere,cat am fost saraci erati prieteni,cum banii vau adus aici,la lupta,la distrugere....noroc ca batranul Andrei a murit.Macar in numele lui ar trebui sa incetati cu aceste comicarii si daca nu puteti sa va dati mana ,macar sa va tolerati,in numele a ceea ce a fost si nu va mai fi niciodata UNIVERSITATEA PETRE ANDREI
Mai Tompea de ce vrei sa distrugi tot ce a fost frumos si bun??? Cu ce au gresit cei ce au pus suflet la scoala acesta??Trebuie toti sa gandeasca ca tine??? Te respectam si aveam incredere in tine,dar constat ca ai devenit in nebunia ta IRESPONSABIL.Regret ca sa ajuns aici.Oamenii te-au sustinut pana undeva si au fost cu tine si au crezut in tine.....cat ai putut fi de fals.....in tine a stat permanent gandul la scaun,nu la altceva,Nu tea interesat scoala si nici Petre Andrei,ci doar sa ajungi prin orice mijoc rector,calcand pe toti in picioare.....Daca ai avea un pic de obraz(din ala adevarat nu grumazul de acum)ar trebui sa-ti fie rusine.
Marele profesor Andrei a fost injunghiat de cel ce ia fost ca un fiu-se pare fiu vitreg.
carme puia  | #96408
pt cel ce spune ca TATA
mai tata,bine ca Nae ,la anii lui,poate avea asa o manta draguta si desteapta,pe cand Tompea,are o taratura abandonata la Bacau si o traseista la Piatra.Ambele daca ar vrea Nae,le cumpara si maine,mai ales ca sunt rebututi fara valoare.
daniel  | #96409
Daniel Sandru=handicapat cu copil handicapat
Tompea=bolnav psihic cu fica drogata si nevasta ce face sex cu ginerele
Bocancea Cristian(piticot)=afemeiat cu trei neveste si trei copii abandonati si ramasi pe drum
Bocancea Sorin=dezaxat si nespalat,alcoolic si mare consumator de anabolizante
acestia conduc Universitatea Petre Andrei
Daca nu mai aveti unde invata,mergeti aici,la acesta scoala de rahat cu conucatori pe masura
ela  | #96410
Numit cu un ordin inexistent si folosindu-se de toate relatiile pe care le avea Tompea a ajuns sa distruga o universitate care a fost construita cu sufletul si vointa unor adevarati universitari ca Niculescu si ANDRONOVICI.Este incredibil ce tupeu si nerusinare poate exista la acesti oameni de nimic ,clanul Tompea si clanul Bocancea care nu au stiut decat sa faca scandal ,sa tulbure viata universitatii si a studentilor.Dupa ce au supt cu nerusinare din universitate, Tompea si fratii Bocancea prin tot felul de tertipuri amagesc sute de studenti care nu mai stiu care este adevarul.
Ana  | #96413
interlopi?...sunt cei care au creat si cladit UNIVERSITATEA.Dar tompea, sotia lui ,socrul lui,bocancea ..fratii bulgariu si toti ceilalti care isi bat joc acum de UNIVERSITATE ce sunt?RUSINE!
Stefan  | #96414
voi suntetzi cotidian mai fitzuica de doi lei??Pe langa ca suntetzi analfabetzi va mai si pretatzi la un comportament golanesc si nicidecum jurnalistic. Mu uit pe siteul vostru cand vreau sa ma distrez de cat suntetzi de incompetentzi...gunoaie umane ce suntetzi, totzi, in frunte cu patronul vostru, ca nu poate fi un om integru cu o asemenea publicatzie
daniel  | #96416
Daniel Sandru=handicapat cu copil handicapat
Tompea=bolnav psihic cu fica drogata si nevasta ce face sex cu ginerele
Bocancea Cristian(piticot)=afemeiat cu trei neveste si trei copii abandonati si ramasi pe drum
Bocancea Sorin=dezaxat si nespalat,alcoolic si mare consumator de anabolizante
acestia conduc Universitatea Petre Andrei
Daca nu mai aveti unde invata,mergeti aici,la acesta scoala de rahat cu conucatori pe masura
LILI  | #96418
MAI TOMPULICA,O MAI TII MINTE PE LILI?CEA CARUIA IAI DISTRUS FAMILIA SPUNAD CA O IEI DE NEVASTA SI CARE SE FLOCAIA CU NEVASATATA?
AI SCHIMBAT CALUL CU O GLOABA
DACA ERAM NEVASTA TA TE OPAREAM
DAR GLOABA DE ACUM E CEA MAI TARE DIN VARIANTA......DUPA CUM SPUNR VORBA ROMANEASCA"TOT UN BOU SI O BELEA"AICI ESTI TARE
carmen  | #96419
Fosta studenta, domnilor sa nu aruncam cu pietre asa numai de dragul de o face sa ne repezim ca niste caini, nici tompea nu e breaz credeti-ma am facut ore si cu el si cu ficsa nu au nici o legatura cu facultatea de drept, iar in ceea ce priveste neregurile de la PA in timpul asa zisului clan Andronovici, sa stiti ca cei care au invat au reusit fara spaga , profesorii pe care voi ii blamati apreciau pe cei care isi dadeau silinta, dna.Irina Apetrei si George Apetrei sunt niste profesori -oameni deosebiti , degeaba aruncati cu pietre. Iar dl.decan Adronovici mereu a intels si a ajutat pe cei care au invat sic are paote nu avea situatia materiala a unora, pe mine m-a ajuta , am invat si le multumesc. Este drept nu sunt de acord cu acele taxe care trebuiau scoase, si am intels ca s-au scos ,ff bine asta era exagerarea, dar sa intorcem putin foia si sa privim problema din perspectiva celor cu bani care isi trimit progeniturile la sc, si au pretentii de amri avocati sau viit av, dar daca ii intreb ceva , o definitie banala despre cei actul juridic habar nu au, ce vina aua cesti profesori ca au incercat sa le cera bani celor ca acestora , intr-un fel sau altul copii astia de bai gata trebuiau sa platesca un pret nu? celor buni nu li s-a cerut niciodata spaga. asa ca lasati-ma si cu Tompea asta. si neamul lui.
Cine este Bashinovici ?  | #96420
Constantin Bashinovici zis Bulangiul si-a batut joc de studenti. In vremea domniei sale am vazut foarte multi studenti plangand cu lacrimi din cauza sa, am vazut o biata studenta, muncitoare la o regie ieseana care plangea si spunea ca a vandut tot ce a putut vinde de prin casa pentru a plati taxele exorbitante puse de catre acest animal, plangea fata si spunea ca desi invata pe rupte este picata examen de examen si nu isi explica de ce. Iata metoda folosita de catre aceste naparci: Profesorii aveau ordin de la Bashinovici si de la Cacalescu sa dea note de trecere in proportie de maxim 20% astfel incat restul sa fie picati pentru a plati taxe de reexaminare gradual. Daca invatai ca smintitul iar profesorii iti dadeau note de trecere ajungeai pe mana unei rapanoase de la secretariat care nu tinea cont de nota pusa de profesor si iti trecea in catalog patru sau absent. Raspundeti porci ce sunteti este adevarat? Vorbiti si voi cei din echipa lui Tompea, cate cazuri de studenti care aveau opt pe lucrare si aveau trecut patru in catalog s-au descoperit dupa fuga clanului Cacalescu&Bashinovici;ati descoperit impreuna cu studentii. Acolo e vorba de infractiuni grave mosu Bashinovici. In curand va iesi scandal si se vor face arestari din randul infractorilor care au luat EUROI de la studenti pentru licentza. Si ce vor mai rade babele hatre, si ce va vor mai scuipa, si ce va veti mai plimba cu catusele pe maini pe holurile tribunalului, praful si pulberea se va alege de voi spoliatorilor.
Pentru CARMEN  | #96423
Mai pitipoanca excitata, nu se scrie ficsa ci fixa, ha ha ha ha, ai luat-o la papacioc.
Iata cine i-o suge lui Bashinovici...
Abraham Lincoln  | #96424
Grupul nemultumit al absolventilor Facultatii de Drept saluta mediul academic iesean...si il intreaba de pe domnul Andronovici cum mai e cu Dreptul Cosmosului. A uitat oare dumnealui cum ne obligau asa zise cadre didactice de la drept aflate sub protectia domniei sale,sa ne cumparam carti de rahat pe bani multi pentru ca altfel picam...oare cum se cheama treaba asta?
Paul  | #96425
Sa plang sau sa rad? In comentariile la acest articol un cetatean usor debusolat psihic, sa-i spunem "corint claudiu" dar sa citim "Apetrei George", afirma ca profesorul Tompea a pierdut toate procesele. Pe ce lume traiesti domnule Apetrei...ma scuzati, am vrut sa spun corint? Nu ai citit presa in ultimii ani? Patronii tai, Niculescu si Andronovici au pierdut tot. Legal, nu existati domnilor.
Iordache  | #96426
Familia Andronescu, un clan de interlopi, care cat am fost student, nu au stiut decat sa imi ceara bani la fiecare examen.Am avut doua restante si pentru fiecare dintre ele mi-au cerut cate 1000 de Euro. Sa nu uit si de faptul ca ne cerea tot timpul sa platim adeverintele de student, care ar trebui sa fie eliberate fara nici un cost. Ca sa nu mai spun de licenta.Veneau la cursuri si ne spuneau din prima ca trebuie ”sa cotizam” bine daca vrem sa nu avem probleme.El si baba asta, Adochitei, care nu mai moare odata, faceau toate ilegalitatile. Acum, e foarte bine ca au iesit la iveala toata aceste marsavii ale acestui individ, care se considera ”profesor universitar”. Nu a facut decat sa ”mulga” banii de la studenti. Un handicapat si un incult, care nu stie sa construiasca si sa rosteasca o simpla propozitie, formata din subiect si predicat.
Andrei  | #96427
Am terminat dreptul la UPA cu bani grei. Pentru cei care doreau o diploma pe care sa scrie Drept, Andronovici batranu' era mana cereasca. Dadeai banu' si hop si diploma.
Stiati ca...  | #96429
Umbla vorba prin targ ca, fugind cu coada intre picioare din sediul UPA, Andronovici si-a uitat prin birou plicuri cu spagi vechi de pe vremea cand el era decan si dinozaurii dominau pamantul...probabil erau sume prea mici pentru el, olimpianul...nah, e un zvon...ca acela cu studentele care stateau o tura la Nae, sa le treaca
Mariana  | #96432
De cinci ani astept sa se termine epoca Niculescu sa pot sa-mi sutin licenta la drept si sa-mi finalizez studiile. Nu am putut mai devreme pentru ca mi s-a cerut suma de 3000 euro de catre o anumita doamna care era in subordinea lui Niculescu.... Acum e gratis si ma pregatesc pentru vara...Traiasca victoria lui Tompea
cineva  | #96434
vreau si eu sa stiu un lucru.de ce cand era familia niculescu la putere au fost atatea nereguli
???ca au fost curati???nicidecum.eu de exeplu am dat un examen la tpe....facut cu "domnul" niculesc de 3 ori....si niciodata nu mi s-a pus nota in catalog....la haimanaua aia de sotie...baba cloanta aia blonda si ne....ta nu mai zic...punea note din burta...la examen am scris absolut tot....si mi-a pus 5???de ce????de ce idiotul de niculescu venea in sala de clasa si pupa toate fetele???pe mine m-a pupat pe jumatate de buza...am crezut ca vomit si inima din mine....un curvar si jumatate,un excroc un mincinos,o carpa nefolositoare...un jeg de om...AAA si sa nu mai zic de domnul de management...dumitrascu....la examen m-a intrebat ce e mama si ce e tata si cati bani ea pe luna???de ce???aaa ca sa-mi puna nota in functie de raspuns???foarte tare!!!din partea mea sa-i ia naiba pe toti ca nu sunt decat niste dobitoci!!!
simona  | #96435
Bravo Rectorului Tompea, Exemplu de corectitudine si moral academic. Am fost studenta la economie pana in 2000.Nae m-a invitat la hotel, l-am refuzat evident si atunci mi-a spus ca fara 5000 nu vad diploma.Am lucrat ani de zile la finante ca functionar cu studii medii pentru nu am vrut sa ma murdaresc cu un bosorog si nici nu am vrut sa-mi indatorez familia. A venit momentul sa-mi dau licenta in legalitate. Felicitari domnului Doru Tompea ca nu ia lasat pe excroci sa-si bata joc de toata lumea!!!
Paul  | #96437
Revin asupra afirmatiilor cetateanului Corint Claudiu/Apetrei George...unde profesori tineri? Aveam cateva specimene in timpul facultatii, plecau luni de acasa sa ajunga vineri la ore. Astia-s profesorii tineri ai lui AndroNae??? E urat sa nu sti sa imbatranesti
titus andronicus  | #96439
Andronovici a îmbătrânit foarte urât. Şi, odată cu el toţi octogenarii care şi-au compromis carierele comuniste (Filip, Iacobuţă Miron). Bine scunea cineva mai sus trăiesc în DREPTUL COSMOSULUI.
catalin  | #96440
Clanurile Niculescu si Andronovici sunt niste impostori. Niculescu este si un curvar de prima clasa. Il astepta soferul personal pe langa blocul unde isi facea numarul xxx cu diferite domnisoare angajate la UPA (ONG) si nu numai. Pe langa curvar este si un om lipsit de bunul simt, parsiv, siret si marlan. El are impresia ca totul se rezuma la bani. Poate are si "Gregaviara". Facea avasuri (in timpul cursului) la fetele mai frumusele. Despre Apetrei pot sa spun ca e un ticalos care a luat nota 4 la Licenta iar scumpul Andro i-a schimbat nota. Sunt toti niste santajisti si bisnitari. Ei ar trebui sa stie ca nu oricine e de vanzare. Nici macar la studenti nu s-au gandit. Nu au mai investit nimic pentru ei. Bine ca si-au sumpart toti (inclusiv pipitele lor) masina scumpe din banii studentilor. Eu le urez succes la ONG-ul lor. Le adresez un mesaj celor care mai sunt in jurul lor: dupa ce nu o sa mai aiba nevoie de voi o sa va dea un picior in fund. Mergeti la pesie mai Andro si Nic (impreuna ajung la 150 ani). Ipostorilor, curvarilor si santajistilor.
Eu  | #96442
Sansa si...nesansa. Sansa = Tompea, prin relatiipe care le are si cumpararea cu minciuni a personalului de la celelalte facultati (adus tot de Niculescu). Nesansa = Niculescu&Co;caci steaua i-a apus. O sa-i apuna si lui Tompea mai devreme sau mai tarziu, caci nu va putea sa tina in frau prin dictatura niste oameni pe care nici Niculescu nu i-a putut tine. Cine l-a trisat pe Niculescu, il va trisa si pe Tompea. Si merita, pentru ca e un om fara cuvant (fara onoare).
tu  | #96446
Steaua i-a apus...buna asta...in primul rand ca steaua lui n-a existat...dar cine suntem noi sa ne dam cu parerea? Poate doar Andronovici, zis si Jean Luc Picard, de pe nava Enterprise, specialist in Dreptul Cosmosului si Razboiul Stelelor, cunoscut in mediul academic sub numele de Bilutele Spatiale
Keloo  | #96450
Dupa cum observ o multime de studenti, fosti studenti de la UPA. Toti au o singura trasatura: semianalfabeti ce n-au habar sa faca un acord intre subiect si predicat. De mi-ar da Domnul zile fara sa am nevoie de un specialist, absolvent al UPA.
Stiti ce? Nu ar fi mai bine sa treceti cu totii prin scoala primara inca odata?
Costel  | #96451
Mizerie, depravare, nerusinare, impostura, intimidare. Acestea sunt doar cateva dintre cuvintele care surprind activitatea clanurilor Niculescu si Andronovici cat au reusit sa deturneze UPA de pe calea ei. Scriu ca unul dintre absolventii facultatii de Drept, care nu a vrut sa dea licenta cu nenorocitii de Andronivici. Trei ani am incercat fara succes sa imi iau actele ca sa pot da licenta in alta parte si nu am reusit. Pana la urma a trebuit sa dau la UPA licenta impreuna cu toate spagile posibile. Ma cutremur cand vad ca exista moluste care sunt in stare inca sa ii sustina pe acesti nemernici. Sa va fie rusine, molustelor!
Casavezi  | #96452
aoleu ce s-a incins rahatul bai fratilor. multa lume necajita. abia astept sa vad continuarea serialului astora bazaitori, daca vor avea cojonesurile la locul lor. ce frummos o sa-i stea lu madam mita (da, mita nu mitza) baciu si celorlalti spagari care furau si ei de stingeau la umbra andronovicilor si niculestilor. au furat pana au crapat dar uite ca si acum sunt unii care incearca sa le puna hoiturile la loc desi nici cu formol nu poti sa opresti putreziciunea clanurilor mafiote care au scurs vlaga upa in ultimii ani. dar sa vedem ce vor face si tompea cu ai lui ca prea multe cutre dedulcite la spagi au luat din barca gaurita a lui niculescu&sndronovici;. jigodiile mor greu, dar mor pana la urma asa ca nu mai latrati bai leprelor ca nu le mai intoarceti in veci pe leprele alea care aproape ca au omorat upa.
Narcis  | #96453
Tzara de cacat zic unii si nici nu ai cum sai contazici cand vezi de cine-i populata. unde sunteti voi zecilor si sutelor si miilor de jegmaniti la care cacatii aia de bosorogi niculae si Constica v-au bagat mana in buzunar. Mutli tac ca stiu ca nic nu stiu citi si spaga era scaparea lor. Dar voi, ailalti de ce taceti. Ar trebui sa facem o asociatie ca si eu am dat si la Androvici 1 si la 2 si la nepaoata si la amanta de Andronovici si la nevasta etc etc. Sa facem o asociatie si sa la rupem capul ca sa aratam ca nu toti suntem l...gii Cu o mana de fraieiri ne-au jucat cum au vrut pentru ca suntem multi da prosti si ramanem prosti daca nu zicem macar acum ce si cum a fost
BLONDA DE LA DREPT  | #96462
De ce suntem toti ipocriti si nu recunostem valoarea unor cadre didactice de un inalt profesionalism(Irina Apetrei si George Apetrei),chiar daca intre acestia si fostul decan exista un anume grad de rudenie!Credeti ca acum lucrurile s-au schimbat cumva in bine?
dan  | #96496
Mai bine? Alti banditi amestecati cu aceleasi nulitati. Asta e "echipa" lui Tompea. Ba chiar au mai venit si altii frustrati de atata vreme ca nu au ajuns nici macar sa aiba titlu de doctor, dar cu "vise" de universitar. Vezi "noii" veniti. Lichelele la lichele trag. lege universala !
dan2  | #96518
Pai la ce te poti astepta? Lichele in frumte cu Bulgariu cel exmatriculat de la doctorat. Un dezaxat si complexat vesnic de prtostia lui care se aliaza numai cu prostii de talia lui. Or fi fost niste nebuni Nicilescu si Andronovici, dar astia ai lui Tompea sunt niste analfabeti si golani! Numai cine e orb nu poate vedea asta!
calul balan  | #96523
DE CE NU SEMNAI ACEST ARTICOL? PENTRU CA VETI RASPUNDE PENAL PENTRU CALOMNIE! MAI BINE V-ATI UITA IN GRADINA VOASTRA, "ECHIPA" TOMPEA! VA BATETI CA NISTE CRETINI PENTRU BANUL STUDENTULUI MUNCIT CU GREU DE PARINTI ! SI CE LE DATI IN SCHIMB?! NISTE MIZERII CU TITLU DE "PROFESORI" PRECUM BLANARU, LUPU, COSTULEANU, ETC. SA VA FIE RUSINE !!!
corint claudiu  | #96525
Pentru Paul
Esti informat eronat domnule Paul.Prof Tompea nu mai este rector de mult,(de parca a fost vreodata)deoarece a fost suspendat de instanta.
Sa nu uite Tompea de vremea cand era anonimus la Politehnica si preda filosofie,un amarat de curs.Era asa de bun (la dat ochii peste cap)ca avea audienta zero
mara  | #96530
am terminat si eu la UPA,la Tompea si mau terminat cu darile.Nu conta daca unvatai sau nu,trebuia sa platesti.Era taxa impusa pe care o impartea cu o vampa de la Bacau,Lacramioara.Ea strangea banii si sacosele si daca vroiai nota mai amre mergeai in sala separat si faceai o teza dupa carte.Venea Tompea si ne aburea cu aere de nebun si ne ameninta sa nu vb.La licenta nea chemat cu o zi inainte si nea obligat ca pe langa taxa sa platim protocolul de 2.000 E,ca sa nu stea comisia cu noi
e un excroc si asta
Ar trebui ministerul sa ii dea la dracu pe toti si sa aduca pe altii,seriosi
NIVA  | #96535
Macar cand era Niculescu si Andronovici mai erau si profesori de mare calitate,exigenti,oameni de la care aveai ce invata,dar acum??/Au ajuns toate pitipoancele si tot felul de figurine sa predea.Cine sa predea???Lupu Diana care facea colecta la clasa ,Costuleanu care umbla nauca dupa barbati(naravul)Dariescu care cara cu roaba ,Baciu cu tarife standard si obligatia sai cumperi fituica de 2 lei.Pai pe pramatiile astea le puneau la punct marii profesori si nu le prea lasau sa sara calu.Acum au devenit mari si pot impune pregatirea lor indoielnica la atac.Si cine mai preda?????Un Blanaru care te ucidea la ex pt a plati sume numai in valuta,notari,avocati expirati,tot felul de figurine au devenit peste noapte profesori la acesta universitate care era de elita.Si era de elita cu acei profesori ,nu cu cei de acum,mari doctoranzi ,dusi cu gloata la Chisinau(ca acolo e mai usor si tot nu e recunoscut doctoratul).toti de pe stada au ajuns acum sa predea si mai nou la licenta au fost chemati cu carti si cu tot materialul ajutator.Normal ca putorile se bucura.Pai daca vreti numai un carton si sa ramaneti la fel de boi.faceti cursuri la falanga Tompea...si asa veti ramane
titi  | #96536
Ce fata de ordinar are mortaciunea de Niculescu! Sa moara cit mai repede si sa-si ia toata gasca incluzind tiganca de la secretariat, aia care era plina de basini si se purta execrabil cu studentii.Sa moara si tiganca!
titi  | #96538
@niva
hai sictir, fa!unde vedeai tu profesori de inalta clasa? da' cartea lui Dumitrascu ti se parea mai buna? ce alti profesori buni mai stii, cacacioaso?
NIVA  | #96540
Profesorii buni am sa ti-i spun in privat caci nu e cazul sa aiba de-a face apoi cu lichelele mai jos enumerate. Prea put holurile de prostia lor si se pot razbuna pe cei buni. Singur faci parte dintre ei :-)
Asta e stilul mafiot al lui Tompea si asa va invata el ! Cu asta sunt rasplatiti si studentii care va hranesc sa nu muriri de foame, dobitocilor !
anonim  | #96544
"Tampea" da' daca esti asa de bun, de ce calomniezi fara semnatura oameni fara aparare intr-un ziar de mana a 3-a? Ca ai in spate un partid de mafioti care te-a pus rector peste fufele lui Niculescu? Cu asta te mandresti? Sau ca furi banii studentilor invidios pe luxul in care a trait celalalt dezaxat, Niculescu? Sunteti niste porci amandoi !!!
SA MOARA DE FOAME  | #96546
FRATILOR, HAIDETI SA NE TRANSFERAM LA ALTA UNIVERSITATE ! SA VEDEM PENTRU CINE O SA SE MAI BATA TAMPEA SI NAE. FARA BANI, RUPTI IN CUR, POATE S-OR INTELEGE PANA LA URMA. SA IMPARTA "AERUL". NISTE HOTI MAI MARI CA ASTIA NU EXISTA IN TARA ASTA. SA AJUNGEGTI SA MURITI DE FOAME, NU SA VA HRANIM NOI, NESIMTITILOR !
18849280  | #96566
1.ACESTA ESTE CODUL FISCAL ANULAT PE CARE tOMPEA IL FOLOSESTE INCASAND BANI CE PLEACA IN CONTURI DOAR DE EL STIUTE.
2.AU FOST LA ACEASTA SCOALA PROFESORI DE RENUME SI VII POT SPUNE ,PT CEI CE AU TRECUT PRIN SCOALA ASTA SI AU TERMINAT TOT CUM AU INCEPUT(BOU BOURENI IN COARNE CODALBEI): ACADEMICIANUL DIMA,PROFESORUL HUMA,PROFESORUL CIORNEA,PROFESORUL MACOVEI IOAN,PROFESORUL MACOVEI DUMITRU,PROFESORUL PITICARI,PROFESORUL ANDREI,PREOFESORULTUDOREL TOADER,PROFESORUL TUDORACHE,PROFESORUL SAFTA,ACADEMICIANUL MIRON,PROFESORUL RUSU,PROFESORUL COBZARU,PROFESORUL BOSTAN,PROFESORULBORDEIANU,PROFESORUL BILAUS,PROFESORUL BUJOR,SI MULTI ALTII ,URMATI DE O PLEADA DE CONFERENTIARI DE CLASA.ACUM CE SUNT???PREPARATORI ,VENITI DE PE APA,CU STUDUII TERMINATE PE LA SCOLI OBSCURE,CUM AR FI DARIESCU NADIA,LUPU DIANA,COSTULEANU,SORIN BOCANCEA SI TOMPEA.CEI BUNI PREDAU LA UNIVERSITATE,RESTURILE PREDAU LA POLITEHNICA,ACOLO UNDE PREDA SI TOMPEA SI NICULESCU.
3.DRAGI STUDENTI,DACA VRETI O DIPLOMA CU CARE SA NU VA FIE RUSINE,PLECATI LA ALTA SCOALA,DE CALITATE,DACA VRETI DOAR UN CARTON,RAMANETI SI DATI BANI MAGARILOR.
4.MASINILE CUMPARATE DE NAE SUNT ALE UNIVERSITATII,IAR MASINA LUI TOMPEA TOT NAE A CMPARATO
5.AR TREBUI GONITI TOTI GOLANII SAU SA PLECATI SA NU MAI AIBA DE LA CE SE BATE
alina  | #96572
se vede clar toata crema universitara din gruparea cu adevarat interlopa a lui tompea,oameni cu adevarat intelectuali,dupa exprimarea academica de care dau dovada,un limbaj pe masura pregatirii lor.Acesta este mediul academic promovat de elita lui tompea.Minunat!!
IN CONCLUZIE  | #96580
Nu cred ca cineva sanatos la cap il doreste pe Niculescu la sefia UPA, dar nici un om integru profesional si moral nu voteaza cu Tompea. Indivizii astia, au atras multa prostime in jurul lor pentru ca nu le plac oamenii mai destepti ca ei. Sunt incomozi. Au atras doar lingaii care fie ca urmaresc o inavutire rapida stand in preajma lor, fie ca nu se pot angaja in alta parte, datorita "competentelor" lor. In acest mediu sunt atrasi studentii, care crezand in sloganele lor mincinoase au crezut ca vor face carte. Cu unii au facut si mai continua sa faca si azi, pana ce smintitul de Tompea va distuge chiar si ultima caramida cu nulitatile aduse in UPA. Nu esti mai breaz ca Niculescu, Tompea!
PETRE ANDREI  | #98588
eiiiiiiiii
se vede treaba aia cu doua dgete ca functioneaza pt Tompulica...Instanta superioara a anulat numirea lui ca rector.el,Tompulica poate fi rector la Socola....stie zona,a mai stat acolo.Acum gata,pa,da banii furati mai piticot si valea.
Ai fost si rector,a fost bine,ai furat in 6 luni cat a furat Nae in 6 ani,acum gata Pa.Si ia cu tine si pe limbricul de la drept si pitecantropul ce se crede presedinte.Oricum,boala ta e contagioasa.Ramani acelasi individ slinos si las..oricum voi scrie un foileton cu toate faptele tale marete-promit-cu exemple cu nume cu tot,cu fapte,cu poze,cu tot ce trebuie sa te cunoasca lumea.Te stiu de cand erai la fel de prost ca acum dar cu ceva suflet,de cand de bun ce erai predai la politehnica,unde predau ultimii dintre ultimi cate un obtional,te stiu de cand dadeai note informative la securitate,te stiu de cand videai si cumparai......nu am vrut sa ma bag,dar ai sarit si calu si gardu...si gata.Lumea tre sa stie cine esti tu,tu cel adevarat,marele fante cu tocuri.....marele Cavaler de Malta...marele excroc,cartofor si poponar.....am sa public tot iar pt tine ,un exemplar va fi cu dedicatie,sa ma tii minte....am sa incep de la liceul tau,de la Mures.....am multe de scris mai ardei umplut.
veronica  | #120475
ma bucur nespus ca am scapat de andronovici! mi-am dat licenta la universitatea petre andre ! am avut de a face si cu andronovici !!! niste lichele .... nicidecum academicieni !!! ma bucur ca studentii care vor studia la Petre Andrei vor avea, in sfarsit, profesori de calitate, OAMENI DE CALITATE !!! MULT SUCCES!!!
Ivan Turbinca  | #131343
In sfarsit infractorul ordinar Constantin Bashinovi shi betivanca de nevasta-sa, Matusha Wischioaia s-au dus in qizda mamelor lor. In mod normal ar trebui sa dea coltul, dupa cate rele au facut.
Pasol na turbinca, Vidma!
Tompea, fii atent la Angelica Pisicutza. Ea e maseaua stricata de la care UPA poate face abces.
Adauga comentariu
Site-ul bzi.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Mica publicitate

© 2017 - BZI.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.2451 (s) | 22 queries | Mysql time :0.021319 (s)