Ciorbe si borsuri

Ciorba de varza cu afumatura

Publicat: 06 mai 2011

Ingrediente:

o varza potrivita
o ceapa
un morcov
un ardei rosu
o legatura de marar
patrunjel verde
sare
piper
boia
ulei
o legatura de secretul gustului
o pulpa de pui afumata

Mod de preparare:

Se curata ceapa, morcovul, ardeiul se spala, apoi se toaca marunt ceapa si ardeiul, iar morcovul l-am dat prin razatoarea mare.
Intr-o oala punem putin ulei unde adaugam ceapa, morcovul, si ardeiul peste care punem putina boia si lasam sa se incalzeasca putin in ulei. Intre timp taiem varza in feli subtiri, care apoi o punem peste legume, adaugam apa fierbinte care am fiert-o intr-o alta oala. Punem legatura de secretul gustului, putin piper, jumatate din marar si lasam sa fiarba.
Cand e aproape gata ciorba adaugam pulpa de pui afumata taiata in bucati, restul de marar sare si piper dupa gust. Mai dam intr-un clocot apoi stingem focul si adaugam patrunjelul verde.
Se serveste cu smantana.



loading...