National

Cristian Tudor Popescu a gasit CHEIA din dosarul lui Vasile Blaga

Publicat: 28 sept. 2016
1

DNA l-a scos din politica pe Vasile Blaga! Liderul PNL a demisionat din functia de co-presedinte dupa ce a fost pus sub acuzare de procurori. Trafic de influenta sta scris in dreptul lui Blaga in documentele procurorilor. Cristian Tudor Popescu a gasit cheia din dosarul lui Blaga.

Fostul liberal si-ar fi dat seama ca nu are scapare la acuzatiile de la DNA, iar aceasta e cheia ce-l diferentiaza de adversarul sau, Liviu Dragnea, care desi a pierdut un proces cu DNA, tot in functie este.

Blaga este al doilea sef de mare partid al Romaniei care se gaseste intr-o situatie de incompatibilitate cu functiile sale politice, dupa Dragnea. Dragnea e condamnat definitiv si e in continuare sef, Blaga, desi e in faza de control judiciar, nu a fost judecat, si-a dat demisia din functia de presedinte de partid, si din cea de sef de campanie PNL si din cea de senator, fara sa mai candideze.

Trebuie sa sesizam diferentele.

Ce arata dosarul ca ar fi facut Vasile Blaga este un lucru verosimil, plauzibil, logic. Instanta va decide, dar Blaga are clar un amestec in aceasta filiera a traficului de influenta care poate fi imediat transferata oricarui alt partid la putere.

E o schema care nu functioneaza doar la PD de atunci sau PNL de acum.

Ce ma impresioneaza cel mai tare este nivelul in continuare inspaimantator al corupiei la nivel inalt din Romania. Ce arata dosarul este un lucru logic, verisimil, logic. Evident, instanta va decide, dar ne intrebam: in ce masura stim noi ce am votat in alegerile democratice din ultimii 15 ani, sa zicem?”, a spus CTP.

Adauga un comentariu