Economic Local

Doua firme ofera echipamente necesare pentru functionarea depozitului ecologic de la Tutora

Publicat: 14 mai 2019
1

Recent, Salubris SA, societatea de salubritate a Primariei, a incheiat licitatia pentru achizitionarea de consumabile si piese pentru statia de tratare de la Tutora.

Salubris SA a alocat pentru aceasta achizitie suma de 2.294.025 lei, fara TVA, aproape 500.000 de euro. Doua firme au impartit contractul, dupa ce au trecut de evaluarea tehnico-financiara. Este vorba de Kemcristal SRL si Process Engineering SRL.

Vor fi cumparate solutii pentru corectarea ph-ului, solutii pentru spalarea instalatiei de tratare, solutii antiscalante si inhibitoare, consumabile diverse pentru statia de tratare, componente electrice si electronice pentru statia de tratare, componente instalatie de debit si componente pentru monitorizarea si reglarea presiunii.

Citeste si: BOMBA: Singura groapa de gunoi a Iasului ar putea fi inchisa! Probleme grave in gestionarea deseurilor

"Livrarea produselor se va face esalonat, in baza unei comenzi ferme emise in functie de necesitatile achizitorului. Livrarea produselor se va face pe riscul si cheltuiala contractantului, la adresa achizitorului din Iasi, Depozit Ecologic Tutora. Pe parcusul derularii contractului, achizitorul nu are obligatia achizitionarii intregii cantitati de produse contractate. Livrarea produselor se va face cu respectarea termenului de livrare mentionat", se arata in caietul de sarcini. Contractul se va desfasura pe o perioada de un an.

 

 
Adauga un comentariu