International

DUBLA CRIMA urmata de SINUCIDERE, in Italia. Autorul este roman

Publicat: 16 mai 2013

Un imigrant roman care se mutase in Sicilia de putin timp si-a omorat sotia si pe o prietena a acesteia, ieri seara, dupa care s-a sinucis aruncandu-se in fata metroului, in orasul Palermo, relateaza ziarul La Stampa, in editia online.
Gabriel D., de 35 de ani, s-a sinucis aruncandu-se in fata metroului. In incercarea de a-i anunta familia, anchetatorii au descoperit cadavrul sotiei sale, de 34 de ani, care a fost ucisa cu mai multe lovituri de topor in zona capului. In apartament a mai fost descoperit cadavrul unei femei, o prietena de-a romancei, o poloneza care a fost sufocata cu o punga de plastic.
Anchetatorii au stabilit ca romanul este vinovat pentru ambele crime. Potrivit unor persoane care il cunosteau pe barbat, acesta era foarte gelos si se certa frecvent cu sotia. Cercetarile continua pentru a stabili motivele care l-au impins pe barbat la acest gest extrem, potrivit rtv.net.loading...

Comentarii
  • este foarte jocant acest lucru nu pot sa-mi dau sama ce minte de om a avut, mai ales cei doi copii au ramas ai nimanui ar trebui sa se faca o lege in romania sa nu mai fie atata violenta si atatea jigneri!!!

  • este foarte socant acest lucru nu pot sa-mi dau sama ce minte de om a avut, mai ales cei doi copii au ramas ai nimanui ar trebui sa se faca o lege in romania sa nu mai fie atata violenta si atatea jigneri!!!

Adauga un comentariu