Actualitate

EXCLUSIV – Imagini spectaculoase! Risipa de apa pe strazile Iasului – FOTO, VIDEO

Publicat: 09 aug. 2016

De cateva zeci de minute, traficul din zona Baza 3 se desfasoara greu dupa ce dintr-o gura de canal se risipesc cantitatiimpresionante de apa. Atat pietonii cat si soferii au intampinat dificultati in circulatie, iar deocamdata la fata locului nu exista nici o echipa de muncitori din partea regiei de distributie a apei ApaVital Iasi care sa remedieze situatia. Vom reveni cu detalii.

UPDATE 14:30 – Reprezentantii ApaVital Iasi au emis informatii referitoare la incidentul din Baza 3, este vorba despre o avarie aparuta la o conducta magistrala de apa potabila, din otel, de 800 mm diametru. Intr-o prima faza, echipa de interventie a realizat manevre specifice de inchidere a alimentarii apei din conducta afectata, pentru a trece ulterior la identificarea si la rezolvarea disfunctionalitatii aparute. S-a constatat ca defectiunea a aparut intr-un camin de vane, in spatiul verde, la o piesa de legatura – un colier de trecere – care s-a uzat. Pentru remedierea avariei a fost necesara intreuperea apei potabile catre doua societati comerciale din zona, alimentate din conducta magistrala. Din cauza avariei, s-au semnalat si cateva situatii izolate de presiune scazuta a apei furnizate catre utilizatori din cartierele Bularga, Frumoasa si B-dul Poitiers, alimentati din conducta magistrala. 

UPDATE 12:00 – La fata locului a sosit un echipaj al Politiei Locale Iasi, traficul este in continuare ingreunat de scurgerile masive de apa iar pietonii incearca sa circule pe spatiile din apropiere pe unde nu a ajuns apa.

Comentarii
Adauga un comentariu