Social

Excursie pentru copii de la Scoala Speciala

Publicat: 28 iul. 2011
Un grup de 35 de elevi de la Şcoala Specială Paşcani au fost în excursie împreună cu părinţii lor la Iaşi. Au vizitat Muzeul „M. Sadoveanu”, Bojdeuca lui Ion Creangă, s-au jucat în parcul de joacă şi au servit masa la Restaurantul „Vînătorul” din Parcul Expoziţiei.
Dacă copiii au fost impresionaţi mai mult de parcul de joacă, părinţii au fost încântaţi să afle detalii despre viaţa lui Mihail Sadoveanu sau viaţa lui Ion Creangă. În autocar în timpul drumului am citit poveşti şi am discutat despre cei doi scriitori.
Activitatea face parte din proiectul şcolii „Alături de mine, împreună cu mine” – Şcoala familiei, Proiect implementat cu sprijinul Fundaţiei Centrul Educaţia 2000+, în cadrul proiectului Parteneriat pentru educaţie! Granturi pentru şcoli în dificultate! finanţat de Fundaţia Soros România prin programul Fondul de Urgenţă”.
Proiectul are drept scop integrarea şcolară, scăderea ratei absenteismului și a abandonului școlar al elevilor prin participarea activă a părinților la educarea propriilor copii.
Au fost alături de ei, membrii echipei de Proiect: director Gabriela Nedelcu, profesor Cătălin Condrea, profesor Andrei Barbir, profesor Vîncă Ştefan şi asistent social Mihaela Hobincă.loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit