Economic Local

Firma de apa-canal cumpara produse de balastiera de 217.000 de euro

Publicat: 03 oct. 2019
1

In perioada urmatoare, pe data de 16 octombrie, ApaVital Sa, societatea de apa-canal a Consiliului Judetean Iasi, va organiza o licitatie pentru achizitionarea unor produse de balastiera si de cariera.

Vezi si: Primaria Iasi se teme de licitatii. Prefera sa ofere contractele direct. Suma promisa este de 1,5 milioane lei

Prevederea bugetara este de 1.024.050 lei, fara TVA, aproape 217.000 de euro. Necesarul este de piatra sparta granulata – 8.500 tone, balast – 150 metri cubi, nisip nespalat de rau (pufar) – 250 metri cubi, nisip spalat – 920 metri cubi, sort – 1.050 metri cubi.

"Produsele de balastiera si cariera vor fi utilizate de catre sectoarele de productie pentru asigurarea patului de pozare a conductelor si refacerea amplasamentului la starea initiala in urma interventiilor la retelele de apa si canalizare. Necesitatea achizitionarii acestor produse pentru asigurarea continuitatii desfasurarii activitatii de intretinere, exploatare si extindere a sistemului de alimentare cu apa si canalizare a fost creata din motivatia optimizarii costurilor de exploatare eficienta si in conditii de siguranta a obiectivelor existente din cadrul sectoarelor de exploatare, precum si optimizarea cheltuielilor privind modernizarea si extinderea retelelor de apa-canal. Toate agregatele sa provina din roci stabile, nealterabile la apa, aer sau inghet si sa nu contina corpuri straine vizibile (bulgari de pamant, carbune, lemn, resturi vegetale)", se arata in caietul de sarcini.

 

 

Adauga un comentariu