International

La 92 de ani si-a ales o mireasa cu 70 de ani mai tanara

Publicat: 26 dec. 2013

Are 92 de ani si tocmai s-a casatorit pentru a doua oara, cu o femeie cu 70 de ani mai tanara. Pentru fermierul irakian Moussali Mohammed al-Moujamaie, aceasta diferenta enorma de varsta nu pare sa fie un impediment in calea fericirii, deoarece spune ca el insusi se simte ca la 20 de ani.

Mandru de aleasa inimii sale, barbatul a organizat cu mare fast nunta in localitatea sa natala Goubban, situata in apropierea orasului Samarra din Irak. Un alt motiv de bucurie pentru mire a fost faptul ca, in cadrul aceleasi ceremonii, s-au casatorit si doi dintre nepotii sai, in varsta de 16 si 17 ani, aflam din Le matin.

„Sunt atat de multumit ca m-am casatorit alaturi de nepotii mei”, a declarat fermierul. „Am amanat de mai multe ori nunta nepotilor, pentru a-mi gasi o sotie si a ma casatori la aceeasi data”, a adaugat acesta.

Sotia sa, Mouna Moukhlif al-Joubari, 22 de ani, originara din aceeasi localitate ca si mirele, a declarat ca „doreste sa isi faca sotul fericit si sa fie acceptata de fiii acestuia”.

Moussali Mohammed al-Moujamaie, vaduv de trei ani, are 16 copii (12 baieti si 4 fete) din primul mariaj, care a durat 58 de ani.

Petrecerea de nunta a fost oficiata de batrani ai triburilor din zona, fiind acompaniata de dansuri si cantece traditionale si de focuri de arma pentru celebrarea mirilor.loading...

Adauga un comentariu